Pomladna kolekcija poročnih tiskovin

Pomladna kolekcija poročnih tiskovin

 Podrobneje vam predstavljamo poročno vabilo, ki bo zadostilo potrebam naših strank, ki sledijo trendom.

Nova oblika poročnega vabila Bella nam omogoča, da boste v vabilo vključili precej več besedila kot do sedaj. Vabilo je sicer veliko cca. 14 x14 cm. Ko pa vabilo odpremo se nam ponuja kar tri krat več prostora. Tako imamo na voljo kar cca. 14 x 42 cm prostora. V notranjosti pa se ponovi vzorec z zunaje strani, kot okvir za besedilo. Izbrali smo bel papir z briljantim leskom.

Sedaj vam nova oblika vabila omogoča kar 3x več prostora za poročno besedilo.

 

Poročno vabilo Bella lepo napove mladoporočenca že na prvi strani. Po želji pa lahko kombirita drugo tipografijo. Če želite še bolj personalizirano vabilo ali pa vam stil poroke narekuje drugačno tipografijo, vam lahko spremenimo tudi to.

Letošnje barve te pomladi so nežne pastelne barve, ki se skrivajo v naravi. Marelična, baby pink, lila...

Najlepše so barve, ki jih skriva narava

Trenutno je najbolj zaželjena marelično-roza barva, ki točno doljočljiva. Pričara svežino in mladost, ki jo označuje prihod pomladi.

Da boste lahko vlekli rdečo nit od začetka do konca poroke, boste lahko izbirali med poročnim vabilom, poročno zahvalo, konfeti in naprsnim šopkom in še čem lepim za poroko. Po želji vam pripravimo tudi personalizirane etikete za vino, menije, oznake za mize...

Naj ima vaša poroko rdečo nit, ki jo bodo opazili prav vsi

Vsekakor se zavedamo, da je lasten stil izjemnega pomena. Brezplačno vam nudimo, da z našo pomočjo oblikujete vabila, ki bodo po vaši meri. Vabilo Bella lahko spremenimo v vašo najljubšo barvno kombinacijo.

Vabilo Bella stane stane 2,60€. V ceno je všteto oblikovanje, prilagoditev barve po želji, tisk in bela pisemska ovojnica.

Če boste imeli individualne želje, nas pokličite ter obiščite naš ZapleTina Showroom.

031/70-33-44

 

Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna

« NAZAJ NA NOVICE