Inspiracija v pastelnih barvah

Inspiracija v pastelnih barvah

Nevesta, ki sanja v barvah razmišlja o toploti in nežnosti, ki jih prinašajo pudraste barve. Te barve so rezervirane za romantično žensko, ki ostaja sofisticirana. Vzame le kapljico barve in jo raztopi v kozarcu vode. Le ta pa jo popelje v pravljični svet, ki je poln čutnosti, nežnosti in neskončne ljubezni.

Elie Saab

 

Za poročni dan vzame vse odtenke barv. Mešajo se od nežna roza in mehka lila barva, sive, ki se išče z zeleno, do marelične in blede rumene.

Vera Wang

 

Ko se ženska enkrat odene v čutne barve, jih stopnjuje tudi v dodatkih. Igriva in mladostna nevesta bo nosila nakit, ki le še poudari njeno lepoto in si bo nadela čevlje v intenzivnejšem odtenku, ki bodo konkretno pokukali izpod krila.

nakit Zapletina

 

In kako se začne taka pravljica? Seveda najprej v otroških sanjah, ki so v pastelnih barvah. Uresničevati pa se pričnejo s povabilom na poroko. Svatje bodo začutili razpoloženje in temo že pri povabilu na poroko. S skrbno izbranimi poročnimi vabili svatje kar zavohajo karamelo, pistacijo, sivko in sladkorno peno.

poročna vabila Endless
poročna vabila Endless

 

 

Vse čute pa jim prebudi srečni zakonski par, ki jih povabi v pogostitevi prostor. Poudarki na mizah so lahko nežni in nevsiljivi. Bel prt krasijo prtički v pastelnih odtenkih. Cvetje, sveče in drobne pozornosti za svate pa le še zaokrožijo pravljico.

 

 

Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna

« NAZAJ NA NOVICE