Pravljični trenutek

Pravljični trenutek

Že od nekdaj so mi všeč malo drugačne stvari. Morda si to že od nekdaj želi mala upornica v meni. Kot majhna deklica nisem bila tipična punčka, ki bi nosila vse roza. Roza barva je bila rezervirana za mojo, leto starejšo, sestro. Ona, ki je še danes velika dama, je izbrala roza majčko ali pa punčko, ki je nosila roza oblekico. Izgleda, da sem imela dovolj svojega jaza, da si nisem želela biti njena kopija. No, samo včasih! V resnici, mi ona ni dovolila, da bi imela isto stvar. Ponavadi sem segla po modri barvi. Zakaj modra? Tega takrat nisem vedela.

 

Danes pa znam povedati, da zaradi mojih modrih oči. In to mi je všeč. Da znam biti jaz jaz. Ne podležem vsakemu tredu le zato, ker je nekaj moderno. V modnem svetu bom našla le nekaj zase. Nekaj kar bo poudarilo moj značaj. Nekaj drugačnega, brez glasnega „kričanja“: „ Glejte me! Drugačna sem!“

 

Pastelno modra poročna obleka

Moje oko opazi drugačne stvari. Po vseh letih spremljanja poročne mode, v poplavi belih in smetana odtenkih, ne morem odvrniti pogleda z neveste v modrem. To je moja nevesta! Ona si ne bo izbrala modre na prvo žogo. Modro nit bo vpeljala nežno, elegantno in povsem samosvoje. Morda se bo kapljica modre razlila po obleki ali pa se le pojavila v modnih dodatkih. Zame so še vedno cela zmaga barvni čevlji pod belo obleko.

 

 

 

 

 

 

Modra poročna vabil ZapleTina

 

Meni pričara vse odtenke modre, ki se začnejo s skrbno izbranimi besedami na kosu papirja. Na morem poročnem vabilu, ki ga pošlje vsem najdražjim. Če bom znala brati med vrsticami, za njeno poroko nadenem modre čevlje, ki me čakajo v omari.

 

 

 

 

 

 

Nekaj modrega bo v poročni dekoraciji. Tako bo ne samo nevesta ampak tudi poročni dan izstopil iz povprečja. Toda ne zaradi modre barve, temveč ker si želi pokazati, da je njen dan le njen. Kakšna teta zna vihati nos, a njej bo skoraj vseeno. Njen dan je samo njen.

Modri poročni uhani ZapleTina

In vedno se ga bo spominjala ter občutila vsa čustva, ko jo bodo modri poročni uhani počakali shranjeni v škatlici. Kot bi ujela čas. Ko se spomni, si jih nadene kar tako, da si pričara pravljične trenutke, ki bodo trajali za vedno.

Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna

« NAZAJ NA NOVICE