Novice

Mix&Mach

Mix&Mach

Zapestnica Mix&Mach je nov kos nakita, ki ga boste takoj vzljubile. Je popolnoma moj dizajn in ročno delo, ki ga s ponosom predstavljam.


Zakaj se naročiti na probni makeup pred poroko?

Zakaj se naročiti na probni makeup pred poroko?

Pri poroki se nabere kar nekaj stroškov. Zato se bo nevestica odločila preudarno ravnati z denarjem, ki je namenjen za tisoč in eno podrobnost, ki jo mora opravit. Mednje spada tudi poročni makeup. Seveda, saj se bo potrebno nastaviti fotografskemu objektivu skoraj na vsakem koraku. Ne le da boste na sliki lepe, tudi v živo morate izgledati v svoji najlepši različici.


Profesionalni makeup za vse pomembne trenutke

Profesionalni makeup za vse pomembne trenutke

Vsaka ženska je naravno lepa ! Makeup naj poudari lepe poteze ženskega obraza, naj da kanček samozavesti in zavedanja, da smo čudovite!


Enkrat v življenju

Enkrat v življenju

Bilo je konec tedna, ko sem sedela v znani ljubljanski kavarni. Čakala sem prijateljico, s katero sem si želela poklepetati in nadoknaditi vse zamujeno. Ker je v moji navadi, da ne zamujam, sem pet minut pred dogovorjeno uro že sedela za mizo in opazovala ljudi v kavarni.


Pravljični trenutek

Pravljični trenutek

Moje oko opazi drugačne stvari. Po vseh letih spremljanja poročne mode, v poplavi belih in smetana odtenkih, ne morem odvrniti pogleda z neveste v modrem. To je moja nevesta!  


Poročna pričeska

Poročna pričeska

Poročna frizura je velik del poročnega stajlinga. Frizerski mojstri temu delu svojega posla posvečajo kar precejšen pomen. V veliki meri gre za strukturirane pričeske, ki jih običajno ne nosimo. Ta del pa zahteva prav posebne spretnosti frizerskega mojstra. Tako kot poročna moda, se spreminjajo tudi trendi poročnih frizur.


Inspiracija v pastelnih barvah

Inspiracija v pastelnih barvah

Pastelni odtenki že nekaj časa veljajo za trend v poročni pravljici. Počasi prevladujejo nad tradicionalo belo barvo in sodobna nevesta lahko začne sanjati v barvah. 


V dvoje je lepše

V dvoje je lepše

Ravno o tem smo razmišljali, ko smo začeli s ustvarjanjem ilustracije. Kako zajeti vse občutke med dvema, ki se imata rada. Dotik, objem, pogled... Prvi magični trenutki med dvema, ki se rodijo ob iskricah ljubezni. Želeli smo jih ujeti, shraniti, zabeležiti....Da bi trajali za vedno.


Oblikovanje nakita za hrvaško glasbeno zvezdo

Oblikovanje nakita za hrvaško glasbeno zvezdo

Oblikovanje unikatnega nakita je strast, ki jo ZapleTina čuti pri vsakem kosu nakita posebej. Imeti priložnost oblikovati nakit za največjo balkansko glasbeno zvezdo Severino pa je edinstvena.


Cena za ljubezen

Cena za ljubezen

Takoj ko pomislim na poroko, se spomnim vse ljubezni, ki me je obdajala. Moj mož, moja družina, moji prijatelji. Vsi skupaj z enim namenom, da praznujemo ljubezen... In seveda tudi, da moje slavje ljubezni ni bilo prav poceni.


ZapleTina Angeli

ZapleTina Angeli

ZapleTina že od nekdaj sluti, da so med nami pozitivne energije. Lahko jih zaznamo, občutimo tako ali drugače. V svetu domišljije pa ni dvoma, da so med nami. Tako je bilo le vprašanje časa, da vam ZapleTina predstavi svoje domišljijske Angele. Z najboljšimi željami in mislimi so nastale prikupne podobe. 

 

 


Darila za naše najmlajše

Darila za naše najmlajše

Otroške slikanice za mlade in mlade po srcu.


Nekaj modrega

Nekaj modrega

Star poročni pregovor pravi: Vsaka nevesta mora imeti nekaj starega, nekaj novega, nekaj izposojenega in nekaj modrega.

 


Pomladna kolekcija poročnih tiskovin

Pomladna kolekcija poročnih tiskovin

Trendi za letošnjo pomlad in poletje so nas navdihnili, da smo oblikovali novo kolekcijo poročnih tiskovin Bella.


Kako pripraviti seznam gostov

Kako pripraviti seznam gostov

Naj bo organizacija vaše poroke obdobje, ki vaju bo združevala in povezovala. Urejanje seznama gostov pa priložnost za spoznavanje vaših sorodnikov in ljudi, ki bodo to šele postali. Da vam organizacija ne bo predstavljala nepotrebnega stresa, si vzemite dovolj časa.


Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna