O Zapletini

Predstavitev umetnice

Tina Švajger Sivec je mlada umetnica, ki svojo ustvarjalnost izraža na več področjih.

Njene barvite, igrive in nadvse žive ilustracije krasijo precej otroških knjig, po katerih mladi bralci segajo tako navdušeno tudi zaradi vabljive ilustrirane notranjosti. Tina namreč vsakemu od knjižnih likov vdahne dušo, s čimer bralca v trenutku očara in še bolj pritegne k zgodbi.

Mlada ustvarjalka, ki ogromno svojega navdiha dobi med ukvarjanjem s športom (Tina je zaprisežena vrhunska rekreativna tekačica in izvrstna umetnostna drsalka, ki se lahko pohvali tudi z osvojenim nazivom državne prvakinje, zdaj pa že vrsto let svoje znanje in izkušnje prenaša na mladi rod), se že 7 let ukvarja tudi s stvarmi, povezanimi s poročnimi slavji.

Prav na tem področju namreč pride do izraza njen neizmerni čut do estetike, pa najsi gre za kreiranje lastnega, inovativnega nakita, ali pa za svetovanje pri izbiri številnih dodatkov ter drugih drobnih malenkosti, ki jih nevesta potrebuje na svoj véliki dan.

Rezultat Tininega truda, ki ga vlaga v delo, so zadovoljne, srečne neveste, ki na poročni dan res blestijo!

Predstavitev blagovne znamke »ZapleTina«

Naj se ime ZapleTina prvi hip sliši še tako zapleteno, pa je v resnici zgodba o nastanku imena te blagovne znamke čisto preprosta. Pa čeprav je njenemu nastanku botrovalo prav prepletanje in zapletanje …

Tina je nekoč, tik pred odhodom na dopust, pozno v noč ustvarjala naročeni nakit za svoje stranke. Ko je svoje delo končala, je nakit položila v vrečko, da bi ga naslednji dan, preden bi odšla na morje, odnesla v lokal, kjer je bila zmenjena s svojimi strankami. A glej ga zlomka! Njen nežni, tako prefinjeni nakit, se je, ko ga je Tina položila drug na drugega, ponoči med sabo popolnoma prepletel. Ko je mlada umetnica zjutraj videla, kaj se je zgodilo, je bila vsa iz sebe. Takoj je šla popravljat škodo. Njen mož pa je zmešnjavo, ki je nastala, v šali komentiral takole: »Draga Tina, ti si res prava ZapleTina!

Ime, skovano iz njenega osebnega imena in samostalnika, ki ponazarja njeno strast – prepletanje drobnih žic, iz katerih ustvarja ob nizanju drobnih dodatkov božanski nakit –, je bilo Tini takoj na moč všeč!

In navidezno zapletena situacija je rodila novo blagovno znamko …

Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna