Showroom

O ZapleTina showroom-u

V Kamniku smo našli prijeten kotiček, kjer naša ustvarjalnost ne pozna meja. V ZapleTini showroom bomo prisluhnili vašim individualnim željam in vam pomagali pri ustvarjanju vaše poročne zgodbe, ki bo del ZapleTine ostal za vedno. Zato naš slogan“ vpleteni v zapletenost“ predstavlja sodelovanje v ustvarjanju v najboljšem smislu.

Razstavljene imamo različne primere poročnih tiskovin, ki vam lahko nudijo navdih ali iztočnico za vašo rdečo nit vaše poroke.

Bodoče neveste boste navdušene nad unikatno izdelanim nakitom, ki boža žensko dušo. In če iščete še posebno darilo je ZapleTina showroom pravo mesto za vas.

 Pri nas najdete:

Vse poročne tiskovine, kot tudi ves nakit, lahko prilagodimo vašim željam in to brez dodatnih stroškov. 

Kje se nahaja ZapleTina showroom?

ZapleTina showroom se nahaja v Kamniku, natančneje v Duplici pri Kamniku.

Če prihajate iz smeri Ljubljane (Mengeš), prečkate železniško progo in nato v križišču peljete naravnost. Pripeljete se do krožišča (kjer se začne kamniška obvoznica, trgovina Hofer) in ga zapustite na tretjem izhodu – tabla - Kamnik center, Duplica. Pot nadaljujete, kot je opisano spodaj.

Če prihajate iz smeri Tuhinjska dolina mimo centra Kamnika, se peljete po kamniški obvoznici mimo bencinske črpalke OMV, do krožišča , ki ga zapustite pri prvem izhodu. Pot nadaljujete preko mosta, do semaforiziranega križišča, kjer zavijete levo. Peljete se mimo pošte in cca 50m pred naslednjim semaforjem zavijete levo pri slaščičarni Srček po hribčku navzdol.
Po približno 50 m (pri prodajalni Framat) zavijete levo. ZapleTina showroom se nahaja proti koncu ulice, v zgradbi na desni strani. Na stavbi je velika tabla z napisom ZAPLETINA.

Če prihajate iz smeri Gorenjske, se peljete čez kraj Moste pri Komendi in nadaljujete pot cca 2km do krožišča v Podgorju, ter ga zapustite pri prvem izhodu – tabla – Kamnik, Celje, Gornji grad.
Pot nadaljujete cca 1km (mimo Fructala) do železniške proge, jo prečkate, ter v križišču zavijete levo. Pripeljete se do krožišča (trgovina Hofer) in ga zapustite pri tretjem izhodu – tabla Kamnik center, Duplica. Pot nadaljujete, kot je opisano spodaj.

Nadaljevanje poti od križišča (trgovina Hofer)

Za krožiščem, se peljete po cesti mimo table Duplica, mimo NLB (na desni) in Gostilne Mlakar (na levi), nato še približno 150m do gostinskega lokala Carpe Diem. Nadaljujete po isti cesti, prečkate križišče s semaforjem in po približno 50m zavijete desno pri slaščičarni Srček, po hribčku navzdol.

Po približno 50 m (pri prodajalni Framat) zavijete levo. ZapleTina showroom se nahaja proti koncu ulice, v zgradbi na desni strani. Na stavbi je velika tabla z napisom ZAPLETINA.

Vaša košarica je prazna.

Izdelke lahko dodate s klikom na gumb "Dodaj v košarico", kateri se nahaja v
desnem traku na podstraneh, na katerih je prikazan posamezni izdelek.

Pred nadaljevanjem nakupa morate izbrati vsaj en izdelek.

0 Vaša košarica je prazna

Vaša košarica je prazna