Japonski cosmo lifting po metodi Lone Sorenson (tm)

Je več kot masaža obraza. Je nevro senzorična terapija s katero delujemo na vse organe telesa, vključujoč na kožo obraza, ki je naš največji organ. Japonski cosmo lifting je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Je ne-kirurška alternativa obraznemu liftingu. S stimulacijo obraznih tkiv pripomore k regeneraciji, poleg tega pa tudi učvrsti obrazne mišice, zmanjša globoke in preprečuje nastanek drobnih gubic. Obraz postane svež in sijoč.

Metodo Japonskega cosmo liftinga je razvila mednarodno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen. V 35-letnem obdobju njenega ustvarjalnega delovanja je ugotovila, da nobena druga naravna metoda ne prinaša takšnega učinka kot ravno Japonski cosmo lifting.

Kako deluje?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorični postopek, ki se ročno izvaja na obrazu z uporabo 100% naravnega šipkovega olja iz Andov. Je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije. Združuje tehnike vzhodnjaške medicine. S stimulacijo refleksnih točk na obrazu stimuliramo živčevje. Nevro vaskularne točke so povezane z meridiani, ki skrbijo za pretok energije po telesu in hkrati uravnavajo hormonalni sistem. S stimulacijo refleksnih con uravnavamo delovanje vse notranjih organov. Japonska tehnika enajstih korakov stimulacije mišic spodbudi krvni obtok in izboljšuje miščni tonus. Japonski cosmo lifting je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Je lepota, ki prihaja od znotraj.

Kakšni so učinki terapije?

Z japonskim cosmo liftingom obraz oblikujemo tako, da je z dvigom obraznega tkiva koža videti sveža in sijoča, obrazne mišice se učvrstijo, gube pa so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje.

Z refleksnimi točkami delujemo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek čiščenja (detox), izločanja toksinov iz telesa, hkrati pa tako dosežemo tudi čiščenje kože celega telesa, vključujoč kožo obraza, ki je del kože celega telesa.

Ker je Japonski cosmo lifting zelo sproščujoč tretma, prežene stres iz telesnih mišic in iz mišic obraza.
S tem dosežemo notranje ravnovesje, sprostitev in dobro počutje v celem telesu, kar se bo vedno izrazilo tudi na obrazu.

Kako pogosto je potrebno opraviti terapijo?

Japonski cosmo lifting se lahko uporablja v različne namene.
Za lifting učinek so potrebne 3 terapije tedensko, 4 tedne zapored. Učinek do 6 mesecev.
Kot detox terapijo se priporoča 1x tedensko.
Kot anti-stresen tretma se priporoča 1x tedensko.
Pri obrazni parezi je potrebna intenzivna obravnava 3x tedensko.
Nosečnicam se priporoča terapija za uravnavanje hormonov 1x na dva tedna.

Kako poteka Japonski Cosmo Lifting

Prva terapija 1,5h, nadaljnje terapije od 1h do 1,15h

  • uvodni razgovor s stranko
  • terapija
  • svetovanje in načrt za nadaljnje terapije

Cenik

Cena posameznega obiska: 60,00 €

Cena paketa (10 obiskov): 500,00 €

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.