MANIKIRA

Lepi, negovani in urejeni nohti za 14 dni in več!
V salonu ZapleTina vam nudimo lakiranje nohtov s priznanimi CND SHELLAC dolgo obstojnimi laki, ki ne uničujejo nohtov. Sistem podlaka, barve in nadlaka je odlična rešitev za vse ženske, ki si želijo urejenih rok. Lak se suši pod led lučko, zato so nohti suhi v hipu. Izredno kvalitetni laki puščajo sijaj, utrdijo nohte in ne puščajo barve za seboj. Na razpolago imamo več kot 30 različnih odtenkov, ki bodo popestrili vaš stajling. Ko se boste naveličali barve, vam odstranimo lak s Soak off odstranjevalcem, ki ne poškoduje nohta.
 

Manikira vključuje:

- oblikovanje nohtne konice
- odstranjevanje obnohtne kožice
- lakiranje z izbrano barvo (podlak, lah, nadlak)
- nanos negovalnega olja za obnohtno kožo
- nanos negovalne kreme

CENIK

- odstranjevanje laka 6,00€
- lakiranje s CND SHELLAC 25,00€
- nega rok v parafinski kopeli 17,00€
- popoln tretma za roke (lakiranje + nega v parafinski kopeli) 40,00€
- popravilo enega nohta 3,00€
 

NEGA ROK V PARAFINSKI KOPELI

Nega kože na rokah je prav tako pomembna, kot koža na obrazu. Ker so roke neprestano izpostavljeni vsem zunanjim dejavnikom, kot so sonce, voda, veter, mraz ali čistila, se prvi znaki staranja hitro pokažejo. Roke postanejo hrapave, razpokane, pojavijo se prve starostne pege, koža je vedno bolj tanka in občutljiva. Pomislite, kaj vse delate z rokami! Mar si ne zaslužijo malo razvajanja?

Za vas smo pripravili pravi spa za vaše roke. Nega rok zajema piling, ki bo ostranil odmrle celice s povrhnjice in pospešil regeneracijo kože. Hranilna maska NEOVITA, bo koži vrnila tako zelo potrebne lipide in vlažilne sestavine. Nato roke namočimo v parafinsko kopel, ki na rokah naredi debelo oblogo in prepreči, da bi sestavine maske ostale na površju kože, ampak le te hitro in učinkovito penetrirajo v globlje plasti kože. Roke nato 10 min počivajo v toplih brisačah. Ko ostranimo ohlajen vosek, je koža rok prerojena, mehka in sijoča. Nego nadaljujemo z negovalnim oljem in blagodejno masažo rok.
 

NEGA ROK VKLJUČUJE:

- piling rok
- maska za roke
- namakanje v parafinski kopeli
- nanos negovalnega olja za obnohtno kožico
- nanos negovalne kreme
- masaža rok
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.