Rezervacija terminov za poročni makeup 2018 v teku

Cena za ljubezen
24. junij, 2017
poročni-makeup.si
Večerni makeup
2. december, 2017

Drage nevestice, sprejemam rezervacije za poročni makeup v novi poročni sezoni 2018. 

Sezona porok v letošnjem letu se še ni povsem zaključila. Držim pesti za lepo jesen in vse neveste, ki še načrtujete svojo poroko v tem letu. Počasi pa se že spogledujem z novo sezono porok in poročnega ličenja.

poročni-makeup.si

Za miren začetek načrtovanja poroke, si rezerviraj datum ličenja

Ženske smo ženske! Da smo urejene, nam je pač pomembno. Da smo kar najlepše na dan poroke, je še posebej pomembno. In kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri! Da bo vsaj začetek načrtovanja poroke miren, si za svoj datum poroke lahko rezervirate  profesionalno poročno ličenje. Kako to storiti? Preprosto! Čim prej me kontaktiraj in pošlji povpraševanje za svoj datum. Lahko me tudi pokličeš na 031/70-33-44 in z veseljem preveriva razpoložljive termine.

To bo še ena kljukica več na tvoji “to do listi”, ki ti zagotavlja mirno načrtovanje poroke še naprej.

Nekaj osnovnih odgovorov na vprašanja o poročnem makeup-u najdeš tukaj.  Z veseljem si vzamem tudi čas za tvoj probni poročni makeup, kjer odgovorim na vsa tvoja vprašanja in še več.

Se že veselim, da se spoznava in da postaneš MOJA nevesta.

 

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.