Poročna pričeska
22. marec, 2014
Oblikovanje nakita za hrvaško glasbeno zvezdo
13. marec, 2018

Zapestnica Mix&Mach je nov kos nakita, ki ga boste takoj vzljubile. Je popolnoma moj dizajn in ročno delo, ki ga s ponosom predstavljam.

V želji ustvarjati lasten nakit v prepoznavni obliki, sem oblikovala zapestnico, ki tako zelo predstavlja mene in moj način oblikovanja, da mi ne preostane drugega, kot da sem enostavno navdušena nad končnim izdelkom. Je zapestnica in je broška.

Pašček je narejen iz blaga in je zelo prijeten za nošenje. Lahko ga nosite iz obeh strani. Kombiniram vzorčasto blago na drugi strani pa enobarvno blago za bolj umirjen videz. Izbor broške pa nudi nešteto kombinacij, ki naredi zapestnico unikatno. Zajela sem različne stile, ki jih sama z lahkoto kombiniram na mnoge staylinge. Tako je primerna za vsak dan in vsako priložnost.

Velikost zapestnice je univerzalna in gre prav na vsako roko. Menjava strani na paščku pa preprosta!

Za začetek pomladi predstavljam Zapestnico Flower:

Sveža, pomladna in preprosto čudovita zapestnica.

Zapestnica Mix&Mach by ZapleTina

 

Zapestnica Mix&Mach-Flower by ZapleTina

 

Zapestnica Mix&Mach by ZapleTina

 

Zapestnica Mix&Mach by ZapleTina

Več o zapestnici na info@zapletina.si

Spletni nakup pa je možen na: http://www.zapletina.si/nakit/zapestnice/flower/index.php

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.