Mix & Mach zapestnice by ZapleTina
28. februar, 2018

Poročna frizura je velik del poročnega stajlinga. Frizerski mojstri temu delu svojega posla posvečajo kar precejšen pomen. V veliki meri gre za strukturirane pričeske, ki jih običajno ne nosimo. Ta del pa zahteva prav posebne spretnosti frizerskega mojstra. Tako kot poročna moda, se spreminjajo tudi trendi poročnih frizur.

V mesecu decembru je potekal poročni sejem v idiličnem okolju Ljubljanskega gradu. Med razstavljalci je bil tudi frizerski salon Medinmleko. Njihove kreacije pa so krasile naše tiare, lasnice in drugi dodatki. Prikazali so različne poročne frizure, hkrati pa so našli čudovite rešitve za prav vsak tip las.

Da se boste sami lažje odločili katero pričesko boste nosili na poročni dan, se temu posvetite dovolj zgodaj. Na podlagi vaše izbrane poročne obleke, začnite raziskovati modne revije in splet, ki so prava zakladnica idej. V mislih imejte vašo osebnost in stil, ki vam je blizu ter ga boste zlahka nosili cel poročni dan.

Naj pričeska ustreza obliki vašega obraza. O tem se lahko posvetujete z vašim frizerjem.

Nekaj namigov:

Visoko speti lasje pomenijo eleganco.

Francoski look - figa ali pletena figa in poliran videz predstavlja Pariški šik in visoko modo.

Poni čop – mladosten in razigran videz.

Delno spuščeni lasje in delno speti v čop ali z lasnicami so za vse romantične tipe neveste.

Dolgi spuščeni ravni lasje delujejo sveže in lahkotno.

Dolgi spuščeni skodrani lasje pa ponovno vnašajo nekaj romantike.

Kratko pričesko lahko naredite zanimivo z nekoliko spremenjenim stilom, kot ga nosite običajno.

Vse neveste, ki želite vseeno ostati v koraku s časom boste to leto romantične, boemske vile. Veliko bo mehkih kodrov, kit in navidezno razmrščenih frizur. Kot da ste ravnokar vstale iz postelje, si nadele najljubši naglavni okras in odhitele na poroko. V laseh se bodo bohotili cvetovi, barvni trakovi, obroči, lasnice. Stil je kot nalašč za romantične duše, ki so rade sporoščene a vseeno pokažejo svojo ženstvenost.

Za čudovite fotografije se zahvaljujemo Zlatarnici in frizerskemu salonu Medinmleko.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.