Predstavitev umetnice

Tina Švajger Sivec je ustvarjalka, ki ogromno svojega navdiha dobi med ukvarjanjem s športom (Tina je zaprisežena vrhunska rekreativna tekačica in izvrstna umetnostna drsalka, ki se lahko pohvali tudi z osvojenim nazivom državne prvakinje, zdaj pa že vrsto let svoje znanje in izkušnje prenaša na mladi rod), se že 7 let ukvarja tudi z oblikovanjem nakita.

 

Prav na tem področju namreč pride do izraza njen neizmerni čut do estetike, pa najsi gre za kreiranje lastnega, inovativnega nakita, ali pa za svetovanje pri izbiri številnih dodatkov ter drugih drobnih malenkosti.

Predstavitev blagovne znamke »ZapleTina«

Naj se ime ZapleTina prvi hip sliši še tako zapleteno, pa je v resnici zgodba o nastanku imena te blagovne znamke čisto preprosta. Pa čeprav je njenemu nastanku botrovalo prav prepletanje in zapletanje …

Tina je nekoč, tik pred odhodom na dopust, pozno v noč ustvarjala naročeni nakit za svoje stranke. Ko je svoje delo končala, je nakit položila v vrečko, da bi ga naslednji dan, preden bi odšla na morje, odnesla v lokal, kjer je bila zmenjena s svojimi strankami. A glej ga zlomka! Njen nežni, tako prefinjeni nakit, se je, ko ga je Tina položila drug na drugega, ponoči med sabo popolnoma prepletel. Ko je mlada umetnica zjutraj videla, kaj se je zgodilo, je bila vsa iz sebe. Takoj je šla popravljat škodo. Njen mož pa je zmešnjavo, ki je nastala, v šali komentiral takole: »Draga Tina, ti si res prava ZapleTina!

Ime, skovano iz njenega osebnega imena in samostalnika, ki ponazarja njeno strast – prepletanje drobnih žic, iz katerih ustvarja ob nizanju drobnih dodatkov božanski nakit –, je bilo Tini takoj na moč všeč!

In navidezno zapletena situacija je rodila novo blagovno znamko …

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.