O kozmetičnem salonu ZapleTina

V Mengšu sem našla prijeten kotiček, kjer moja ustvarjalnost ne pozna meja.

Ponujam vam:

V kozmetičnemu salonu ZapleTina bom prisluhnila vašim individualnim željam in potrebam pri negi kože, vam pomagala do izboljšane postave in se vam v celoti posvetila, ko vas bom ličila. Z veseljem vam bom pomagala pri izbiri nakita, da bo vaša celostna podoba enkratna. Tako se bomo zapletli v skupne zgodbe, ki bodo ostale del ZapleTine za vedno. Zato moj slogan“ vpleteni v zapletenost“ predstavlja sodelovanje v ustvarjanju v najboljšem smislu.

Bodoče neveste boste navdušene nad pripravo kože pred poročnim dnem in si tako zagotovile še lepši naravni make-up.O ZapleTina showroom-u

V Mengšu sem našla prijeten kotiček, kjer moja ustvarjalnost ne pozna meja. V ZapleTini showroom bom prisluhnila vašim individualnim željam in vam pomagala pri izbiri nakita, ter se vam v celoti posvetila, ko vas bom ličila. Tako se bomo zapletli v skupne zgodbe, ki bodo ostale del ZapleTine za vedno. Zato moj slogan“ vpleteni v zapletenost“ predstavlja sodelovanje v ustvarjanju v najboljšem smislu.

Bodoče neveste boste navdušene nad unikatno izdelanim nakitom, ki boža žensko dušo.

Pri meni najdete:

Kje se nahaja kozmetični salon ZapleTina?

Kozmetični salon ZapleTina se nahaja v Mengšu in sicer v poslovno-stanovanjskem kompleksu Karo na Slovenski 26. Zraven salona je na voljo dovolj brezplačnih parkirišč.

Če prihajate iz smeri Ljubljane (Mengeš), prečkate železniško progo in nato v križišču peljete naravnost. Pripeljete se do krožišča (kjer se začne kamniška obvoznica, trgovina Hofer) in ga zapustite na tretjem izhodu – tabla - Kamnik center, Duplica. Pot nadaljujete, kot je opisano spodaj.

Če prihajate iz smeri Tuhinjska dolina mimo centra Kamnika, se peljete po kamniški obvoznici mimo bencinske črpalke OMV, do krožišča , ki ga zapustite pri prvem izhodu. Pot nadaljujete preko mosta, do semaforiziranega križišča, kjer zavijete levo. Peljete se mimo pošte in cca 50m pred naslednjim semaforjem zavijete levo pri slaščičarni Srček po hribčku navzdol.

Po približno 50 m (pri prodajalni Framat) zavijete levo. ZapleTina showroom se nahaja proti koncu ulice, v zgradbi na desni strani. Na stavbi je velika tabla z napisom ZAPLETINA.

Če prihajate iz smeri Gorenjske, se peljete čez kraj Moste pri Komendi in nadaljujete pot cca 2km do krožišča v Podgorju, ter ga zapustite pri prvem izhodu – tabla – Kamnik, Celje, Gornji grad.

Pot nadaljujete cca 1km (mimo Fructala) do železniške proge, jo prečkate, ter v križišču zavijete levo. Pripeljete se do krožišča (trgovina Hofer) in ga zapustite pri tretjem izhodu – tabla Kamnik center, Duplica. Pot nadaljujete, kot je opisano spodaj.

Nadaljevanje poti od križišča (trgovina Hofer)

Za krožiščem, se peljete po cesti mimo table Duplica, mimo NLB (na desni) in Gostilne Mlakar (na levi), nato še približno 150m do gostinskega lokala Carpe Diem. Nadaljujete po isti cesti, prečkate križišče s semaforjem in po približno 50m zavijete desno pri slaščičarni Srček, po hribčku navzdol.

Po približno 50 m (pri prodajalni Framat) zavijete levo. ZapleTina showroom se nahaja proti koncu ulice, v zgradbi na desni strani. Na stavbi je velika tabla z napisom ZAPLETINA.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.