Anti Ageing nega Neovita

Anti Ageing nega je namenjena vsem, ki si želijo preventivnih ukrepov (po 30 letu) in vsem, ki že opažajo prve spremembe na koži, ki jih prinesejo leta. Z leti naša koža izgublja naravno obrambno sposobnost, bolj je občutljiva na spremembe in zunanje dejavnike, obnova kože je vse bolj počasna. Koža se tanjša, zaradi česa postaja vse bolj suha, proizvodnja kolagena se upočasni. Vsi ti dejavniki vplivajo na pojav prvih gubic in zato je pomembno, da pravilno negujemo kožo zrelega obraza.

S pravilno nego se ne borimo le proti gubicam. Zelo pomembno je, da koži pomagamo okrepiti naravno bariero, pospešimo procese obnavljanja, zmanjšamo učinke oksidativnih procesov in prostih radikalov, ki pri tem nastanejo in jo zaščitimo pred neugodnimi zunanjimi dejavniki. S celovitim pristopom bomo poskrbeli za zdravo kožo tudi v zrelem obdobju. Neovita Anti Ageing nega je popolna za zdravo povrhnjico kože po 30 letu. Poskrbimo za optimalno ravnovesje vlažnosti v koži, saj se zavedamo, da je uravnana funkcija kože temelj za vidne rezultate anti ageing učinkovin. Neovita je razvila inovativen Anti Ageing sistem - DERMATRIXTM, ki preprečuje neugodne vplive okolja na kožo in globinsko odpravlja gube zaradi obrazne mimike. Če to združimo še z Neovitini Mousse-Carrier sistemom, za učinkovito prodiranje sestavin v kožo, je to zmagovalna anti ageing nega, ki si jo vaša koža zasluži.

Neovitin DERMATRIXTM je sestavljen iz posebnih peptidov (ti gladijo gube, izboljšajo trdnost
in prožnost kože), biološko pridelanega proteinske kompleksa iz semen hibiskusa (ta ima podoben učinek proti
gubam obrazne mimike kot Botulin Toxin) in bio arganovega olja z visoko vsebnostjo naravnih tokeforelov, ki
so učinkoviti proti prostim radikalom, glavnim povzročiteljem prezgodnjega staranja.

 

Kozmetična nega obraza Neovita Anti Ageing vključuje:

 
Nega traja 90 min

– čiščenje in toniziranje obraza
– piling glede na stanje kože
– koncentrat Mimik Relax serum
– utiranje učinkovine z ultrazvokom
– masaža obraza z Lifting Gelom 20 min
– intenzivna maska iz morskih alg
– serum Hyaluron Vitamins
– zaključna krema in Nurishin Oil
– svetovanje o podaljšani negi doma

CENIK

Neovita Anti Ageing nega 75,00€
NAROČI SE ZDAJ
 

Anti ageing

Da boste lahko še bolje poskrbeli za vašo kožo in razumeli, da je k anti ageing negi potrebno pristopiti celostno, je nekaj dodatnih informacij lahko zelo koristnih. Staranje je naraven, biološki proces, ki ga ne moremo zaustaviti. Če na določene dejavnike ne moremo vplivati (genetika, hormoni), na nekatere vsekakor lahko. To so zunanji dejavniki oz. izpostavljanje zunanjim vplivom iz okolja. Na izpostavljanje negativnim vplivom imamo vpliv in tako imenovano anti ageing delovanje pomeni izogibanje ali zmanjšanje izpostavljenosti in preventivno delovanje. Na ta način bomo staranje zaradi zunanjih vplivov upočasnili. To bomo dosegli, če bo zdrav način življenja postal naš življenjski slog, ki ga bomo z doslednimi anti ageing negami le še dopolnili. In kaj lahko naredimo preventivno, da se bo naša koža lepše starala? Ste vedeli, da je glavni vzrok za prezgodnje staranje izpostavljanje UV žarkom? Res je! Zato je uporabo zaščitnih krem z zaščitnim faktorjem 30 potrebno vključiti v anti ageing nego tekom celega leta in ne le poleti.

Slabe navade, kot so kajenje, slaba prehrana in alkohol negativno vplivajo ne le na vaše zdravje ampak tudi pospešujejo staranje. Aktiven življenjski slog, uravnotežena prehrana z velikim deležem vitaminov in mineralov in pitje vode, bodo puščali pozitivne učinke na vseh ravneh vašega življenja. Kožo pa je potrebno zaščititi tudi pred vetrom in mrazom. V zimskem času poskrbite, da bo vaša anti ageing nega prilagojena letnemu času z bolj hranilnimi sestavinami, ko boste zunaj in bolj vlažilnimi sestavinami, ko boste v suhih in ogrevanih prostorih.

Pogosta vprašanja

11. Kdaj začeti z anti ageing negami obraza?
Anti ageing nega obraza je namenjena koži po 35. letu starosti. V otroški koži najdemo prevladujoč tip kolagena III. Kolagen tipa III daje otroški koži mehkobo. Z leti se to razmerje zmanjša in v koži postopoma prevladuje kolagen tipa I. Koža doseže vrh svoje mehanske moči do 35. leta. Nato začne upadati količina in kvaliteta kolagena tipa I. Ker je to naraven proces, ki je posledica oksidativnih procesov, se temu ne moremo izogniti. Lahko pa ublažimo in upočasnimo te procese.
22. Zakaj koža po 35. letu rabi drugačno nego?
Gube so samo najbolj očiten znak staranja kože. Dejstvo pa je, da se temu pridružene še mnoge druge problematike. Koža se z leti tanjša. Koža je bolj suha, ker se zmanjša izločanje loja, sebuma in znoja. Slabša je samozaščita kože, slabša je regeneracija kože in s tem celjenje ran. Upade tudi izdelovanje vitamina D v koži. Ker se zmanjša ožilje, je koža slabše oskrbljena s hranili, hkrati pa se v koži nabirajo odpadni produkti.
33. Ali bom z anti ageing nego ostala brez gub?
Ne! Gube bodo morda manj izrazite zaradi boljše hidratacije kože po negi. Koža bo bolj napeta in sijoča zaradi boljše prekrvavitve po negi. Zaradi nege se bo koža hitreje obnavljala. Koži bomo vrnili zaščitno moč in izboljšali njeno barierno vlogo.
44. V čem se anti ageing razlikuje od navadne nege?
Vsi kozmetični izdelki, ki jih uporabljamo, so prilagojeni negi zrele kože. Vsebujejo več vlažilnih sestavin, kot so hialuronska kislina, aloje vera, glicerol, provitamin B5. Poleg tega pa je Neovita razvila še lasten Dermatrix kompleks, ki vsebuje aktivne peptide, ki ugodno delujejo na tvorbo kolagena in izvleček hibiskusa, ki preprečuje staranje celic.
55. Kaj svetujete za nego zrele kože doma?
Najpomembnejša je redna nega doma in preventiva. V salonu vam nudimo vse izdelke za nego zrele kože doma. Sami pa bodite predvsem previdni pri izpostavljanju dejavnikom, ki pospešujejo staranje. Eden glavnih dejavnikov je izpostavljanje UV sevanju, kajenje, neuravnotežena prehrana, premalo spanja in neaktiven slog življenja.
– posamezen obisk 30,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.