LPG - Anti Ageing tretma + NEOVITA Anti Ageing nega obraza

Ta program je oblikovan z željo po zagotavljanju kar najboljših možnih rezultatov, ki jih omogoča LPG Alliance M6. LPG namreč deluje od znotraj navzven. Kozmetika NEOVITA pa od zunaj na vznoter. Tako LPG, kot Neovita zagovarjata naravne procese obnavljanja kože in sta odlična v kombinaciji. Dokazano je, da kombinacija tretmaja z LPG-jem in pravilna nege poveča učinkovitost tretmaja. Z enim obiskom boste naredila obisk in pol! Ta tretma je odličen kot uvodna nega, ko se odločite za tretmaje z LPG-jem ali kot 1x mesečna vzdrževalna nega po končanih tretmajih. Popolno razvajanje in popolna nega za vašo kožo, ki potrebuje Anti Ageing nego in dodatno moč pri okrepitvi kože.

ZAKAJ STA NEOVITA in LPG PRAVA KOMBINACIJA?
Ker oba podpirata naravne procese v koži in ker so učinki obeh znanstveno dokazani! Z vračanjem kože v ravnovesje skrbita za zdravo kožo.
NEOVITA je razvila Anti Ageing koncept DERMATRIXTM, ki nudi rešitve za glavne vzroke prezgodnjega staranja kože. Del DERMATRIXA so kombinacija signalnih peptidov, ki preprečujejo razgradnjo kolagenskih vlaken na eni strani in pospešujejo izgradnjo kolagena in elastina in tako vidno izboljša napetost in prožnost kože. Ker Neovita verjame v moč narave je v svoj DERMATRIX sistem vključila biološko pridobljen proteinski kompleks iz semen hibiskusa, ki izkazuje učinek glajenja gubic obrazne mimike. Njihovi izdelki pa vsebujejo visoke vsebnosti tokoferolov iz bio arganovega olja, ki so učinkoviti proti prostim radikalom, glavnim povzročiteljem prezgodnjega staranja kože.
LPG-Anti Ageing tretma spodbudi metabolizem fibroblastov, ki so odgovorni za proizvajanje kolagena. S stimulacijo fibroblastov bo proizvodnja kolagena, elastina in hialuronske kisline povečana.
 

POVEČAN UČINEK LPG TERAPIJE Z ANTI AGEING NEGO NEOVITA
1x terapija LPG + 1x NEOVITA nega = 1,5 terapija

 


LPG + NEOVITA se priporoča kot uvodna terapija ali kot 1x mesečna nega po končanih terapijah

 

LPG + NEOVITA TRETMA VKLJUČUJE

 
Terapija traja 120 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnega predela
- določitev LPG terapije glede na morfotip
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- piling glede na stanje kože
- nanos aktivne učinkovine in vtiranje z ultrazvokom
- masaža obraza
- LPG Anti Ageing tretma (30 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA z morskimi algami
- zaključna Anti Ageing krema in bogato negovalno olje Neovita
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 100,00€
NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 30,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.