Depilacija obraza

Nezaželena poraščenost obraza je pogosta kozmetična težava. Naš obraz je naravno poraščen z velusnimi dlakami, ki so svetle, tanke in dolge cca. 2 cm. Dolžina in količina je od posameznika do posameznika različna. S časoma (od pubertete dalje) se na določenih predelih velusne dlake spremenijo v terminalne dlake. Te so temne, trše in daljše. Pri moških so to brki in brada, ki zrastejo kot odgovor na povečano količino moških androgenih hormonov. Tem hormonom smo lahko podvržene tudi ženske. To se kaže v poraščenosti nad zgornjo ustnico in poraščenost brade.
Z depilacijo se bomo rešile nezaželenih dlak. Koža bo gladka in nanos ličil bo boljši in lažji. Vsekakor se boste počutile bolj ženstvene.

V salonu ZapleTina dlačice obraza odstranjujemo z vročim voskom primernim za nežno kožo obraza. Po depilaciji se je potrebno izogibati soncu in nositi kremo z zaščitnim faktorjem SPF30 naslednjih 48 ur.

Odstranjevanje brčic in brade je lahko del kozmetične nege obraza ali pa se naročite na samostojne obisk.

 

Depilacija obraza vključuje

 
Postopek traja 15 min

– čiščenje in toniziranje predela
– razkuževanje predela
– odstranjevanje dlačic z vročim voskom

CENIK

Odstranjevanje brčic 8,00€
Odstranjevanje brčic in brade 12,00€
Klasično oblikovanje obrvi 13,00€
NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 30,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.