100% naravna, neagresivna, neinvazivna metoda za oblikovanje telesa EndermologieR lahko edina omogoča trikratno hkratno delovanja in v eni terapiji dobite kar tri učinke!

Mehanska terapija brez stranskih učinkov zmanjšuje lokalizirano maščobo, gladi celulit in hkrati zateza kožo.

Ne glede na to koliko telovadiš in se držiš diete, se na določenih predelih maščoba vseeno nabira. Te pogled v ogledalo in pretesne hlače spravljajo v slabo voljo? Si mlada mamica in bi ponovno rada nazaj postavo kakršno si imela pred porodom? Si morda nekaj let premalo skrbela zase in si se sedaj odločila, da je čas za spremembo? Ali pa si morda ena od 85% žensk, ki ima celulit in si ga enostavno ne želiš več? Dovolj je tega! Nehajte se trpinčiti in se predajte LPG terapiji, ki je prava sprostitev za vaše telo. ENDERMOLOGIER je tehnologija, ki z mehansko stimulacijo vpliva na maščobno celico.

Celico, adipocit, stimulira do te mere, da postane izjemno presnovno aktivna in začne sproščati skladiščeno zalogo energije, ki se na našem telesu kaže kot maščoba in celulit. Hkrati pa zateza ohlapno kožo z izgradnjo vezivnega tkiva.

Že danes si zagotovite tretmaje telesa v našem lepotnem salonu in odkrite najbolj prijetno tehnologijo, kar ste jo kadarkoli poizkusile.

Sam postopek je izredno prijeten in pri tem ves čas skrbimo, da se med terapijo tudi dobro počutite. Eden od pomembnih detajlov je tudi ta, da ste med terapijo oblečeni v LPG body, ki zagotavlja dober oprijem mehanične glave s telesom, globljo obdelavo tkiva in lažje premikanje tretmajske glave. Za stranko pa to pomeni udobje, intimo, intenzivnejši občutek tretmaja, hkrati pa se pri tem vzdržuje visoka higiena.

LPG je nekirurška liposukcija, ki zmanjšuje maščobne obloge na predelih, kjer si to želite. Zmanjšuje celulit s kombinacijo drenaže nakopičene limfe in z izgradnjo vezivnega tkiva zateza ohlapno kožo. Maščobne obloge se na telesu ne kopičijo enakomerno. Še posebej ženske imamo na telesu več receptorjev za nalaganje maščobe. Na nekaterih delih telesa so te dobrodošle , spet drugje manj zaželene. Z LPG Alliance Cellu M6 lahko oblikujemo samo želene predele. Najpogosteje so to trebuh, boki in zadnjica. V protokol pa lahko vključimo kar deset različnih delov telesa.

LPG-jeva pametna glava ima vgrajene senzorje za varno obdelavo tkiva zaradi česar je terapija prijetna in 100% varna.

S točno določeno frekvenco in motoriziranimi vrtečimi valjčki boste čutili masaži podoben občutek. Stimulacija, ki se pri tem dogaja, pa doseže globoko tkivo v podkožju, kjer se nahajajo maščobne celice adipociti. Adipociti pri tem postopku postanejo tako presnovno aktivni, da prične sproščati nakopičeno energijo. Spodbudi se metabolizem celice.

Naroči se na brezplačen posvet v salonu ZapleTina

ZDAJ

V salonu ZapleTina nudimo:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.