CELIČNA STIMULACIJA

LPG je edina 100% naravna terapija za odstranjevanje gub in pomlajevanje kožo obraza s stimulacijo fibroblastov, kjer nastajajo kolagen elastin in hialuronska kislina.
Fibroblasti so celice v srednji plasti kože, v dermisu in njihova naloga je, da proizvajajo vlaknast protein kolagen, elastin, kamor se v 3D strukturo ujame hialuronska kislina. To strukturo si lahko predstavljate kot napihnjene in prožne blazinice, ki se na vzven vidijo kot čvrsta, napeta koža in sijoča koža. Z leti pa aktivnost fibroblastov upade. Kot bi postali zaspani in leni. Proizvajajo vedno manj kolagena in še ta je slabše kvalitete. Posledica teh procesov so pojav gub, ohlapna koža brez tonusa in pusta koža. Proti staranju se ženske borimo na različne načine. Do sedaj smo poizkusile že različne kreme, ki obljubljajo glajenje gub. Te kreme morda delujejo površinsko, začasno, zagotovo pa ne delujejo na vzrok, torej na neaktivne fibroblaste. Botox, z delovanjem na mišico, bo gubo sicer gladil, toda istočasno bo dolgoročno povzročil atrofijo mišice, kar pomeni, da se bo obraz sčasoma spremenil, ob tem pa bo koža še vedno ohlapna, neelastična in pusta. Vsi vemo, da je reševanje vzroka problema veliko bolj pomembno, kot odstranjevanje posledic.
LPG-Celična stimulacija deluje ravno na vzrok! Deluje na celice, fibroblaste. Z mehansko stimulacijo spodbudi njihov metabolizem, da ponovno postanejo aktivne. Stimulacija je tako močna, da pričnejo proizvajati kolagen.
LPG-celična stimulacija je popoln tretma za nego obraza, ko se želimo na naraven in neboleč način boriti proti znakom staranja.
S točno določenimi postopki stimulacije akupunkturnih točk na vratu, licih, nazolabialni gubi, zunanjih kotičkih ustnic, na čelu, med očmi, pod očmi in tudi na dlaneh. To je popolna “telovadba” za vaše celice - celična stimulacija, ki se začne navznoter in se kaže tudi navzven. In to brez kakršnih koli stranskih učinkov.
 
Spremembe na koži so vidni že po prvi terapiji.

LPG - CELIČNA STIMULACIJA TRETMA VKLJUČUJE

 
 
 
Terapija traja 90 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnega predela in foto sledenje napredku
- določitev števila in plan tretmajev za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- izvajanje terapije z LPG Alliance M6 (75 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 70,00€

- uvodni razgovor, pregled in svetovanje 0€


NAROČI SE ZDAJ
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.