„The more you like yourself, the less you are like anyone else, wich makes you uniqe.“

(Walt Disney)

Vsak obraz ima svoje zakonitosti in niti dva obraza si nista enaka. Vsak človek nosi s seboj svojo lepoto. Če si želiš poglobljenega znanja, ki bo prilagojen le tebi, je individualna delavnica ličenja prava zate. Ne glede na stopnjo tvojega znanja bova začeli pri temeljih. To se velikokrat izkaže za pravilno strategijo. Uporabljaš eno in isto tehniko ličenja že 10 let? Pa veš, da se tvoja koža in s tem tvoj obraz spreminja in potrebuje čisto nekaj drugega kot pred desetimi leti. Se sprašuješ zakaj tvoji prijatelji tako zelo paše eyeliner, ko pa ga naneseš sama, je zadeva čisto drugačna. Se sprašuješ katere senčke za oči so primerne zate? In vem... ali res rabiš vse lepotne pripomočke, da boš videti urejena? Na vsa vprašanja ti bom odgovarjala skozi teorijo in prakso.

    V teoretičnem delu bova:

  • analizirali tvoj obraz in kožo
  • izvedli mini nego za pripravo kože na make-up
  • do potankosti bova pregledali vso tvojo zalogo kozmetike
  • izvedla bom celoten dnevni make-up (korak za korakom) na tvojem obrazu
  • nadgradnja dnevnega make-upa v intenzivnejši make-up (svečan make-up)

V praktičnem delu pa boš celoten postopek pod mojim vodstvom izvedla še sama. Uporabili bova tvoja ličila, ki so še primerna zate. Na koži pa boš preizkusila tudi moje produkte, ki jih uporabljam za profesionalno ličenje.

Tako boš točno vedela, kaj uporabnega še imaš v kozmetični torbici in kaj še potrebuješ. Z veseljem ti bom svetovala.

CENA: 150,00€

IZVEDBA TEČAJA: Showroom ZapleTina

Uporabljam kozmetiko:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.