LPG - ANTI AGING TRETMA

Staranje je biološki proces, ki ga ne moremo zaustaviti. Po 25 letu se proizvodnja vezivnega tkiva prične spreminjati. Vedno manj je kolagena tipa I., ki daje mehkost koži, povečuje se kolagen tipa III. To opazimo, kot spremenjeno strukturo kože. Do 30 leta je že moč opaziti prve linije na obrazu, po 35 letu pa število kolagenskih vlaken prične upadati. Proizvodnja vlaken je vedno manjša in hkrati so tista, ki nastajajo, manj kvalitetna. Pojavijo se prve gube. Koža se tanjša, postaja vse bolj občutljiva in suha. Ker izginja tudi vertikalni žilni splet, koža ni dobro prekrvavljena, primanjkuje ji hranil in kisika, izgleda pusta in siva. Koža izgublja svojo naravno obrambno sposobnost, regeneracija se upočasni. Na staranje vplivajo različni dejavniki. V grobem bi lahko dejavnike razdelili na zunanje in notranje. Notranji dejavniki so dedna preddispozicija, bolezni in hormonska neravnovesja. Na te dejavnike v veliki meri ne moremo vplivati. Med zunanje dejavnike lahko na prvo mesto postavimo izpostavljanje soncu, kajenje, nezdravo prehrano, neaktiven slog življenja in nepravilno kozmetično nego. Na te pa vsekakor lahko vplivamo. Na kakšen način se bomo starali je sedaj v naših rokah. Potrebno je preventivno delovanje in dovolj zgodnja stimulacija kolagena, elastina in hialuronske kisline, ki jo dosežemo z LPG - Anti Ageing tretmaji.

Gre za 100% naravno, neinvazivno mehansko stimulacijo z reaktivacijo presnove celic. Fibroblasti postanejo tako aktivni, da začnejo proizvajati kolagen in ga nadomeščati s starim.


Glede na način staranja po morfološkem Pro-Ageing oceni, se izbere tretma, ki je primeren za vas! Izjemno napredna in inteligentna LPG mehanska glava prilagodi pulzacijo gibov, da stimulira tarčno tkivo.

Prvi rezultati so vidni že po prvi terapiji. Koža bo prekrvavljena, napeta in sijoča, gubice izginjajo. Za dolgotrajni učinek se priporoča 12 obiskov. Nato se svetuje mesečna vzdrževalna terapija.

 

KAKO IZGLEDA ANTI AGING TRETMA

 
 
 
Terapija traja 45 min

- individualni posvet s terapevtom
- določitev morfotipa staranja
- ocena stanja kože in evalvacija za sledenje napredku
- določitev števila in plan tretmajev za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- izvajanje terapije z LPG Alliance M6 (30 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA (samo pri paketu 10+2 gratis)
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 40,00€
- paket 5 + 1 gratis  200,00€
- paket 10 + 2 gratis + maska 400,00€

- uvodni razgovor, pregled in svetovanje 0€


NAROČI SE ZDAJ
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.