100% naravna metoda za obraz Endermologie lahko edina odstranjuje gube in pomlajuje kožo obraza s stimulacijo fibroblastov, kjer nastajajo kolagen, elastin in hialuronska kislina.

S časom naša koža postaja vse tanjša. Ko koža izgubi svojo gostoto, se začnejo pojavljati vsi ostali znaki staranja - linije, gube, ohlapne konture, razširjene pore.

LPG Endermolift je edinstvena tehnika, ki z nekirurško metodo, s stimulacijo fibroblastov, celic, ki so odgovorne za proizvodnjo kolagena, obnavlja gostoto kože obraza.

Že danes si zagotovite tretmaje obraza v našem lepotnem salonu in pomagajte svoji koži, da znova pridobi svež, mladostniški videz. Endermolift spodbuja intenzivno proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi katerih je koža videti ponovno prožna, gladka in nežna, gube in linije pa se gladijo in izginjajo. Spremembo na obrazu boste opazili že po prvem tretmaju. Endermolift, del Endermologije, temelji na edinstveni, patentirani tehniki.

Skrivnost napete kože in mladostniškega videza leži v fibroblastih

Številne klinične raziskave v svetu so dokazale, da intenzivna in kljub temu ugodna LPG  stimulacija Endermolift znova sproža proizvodnjo kolagena in elastina. Deluje globoko v strukturi tkiva in kožo naredi ponovno gosto, napeto in mladostniško. Litsmassage s svojimi učinki popolnoma obnavlja kožo obraza.

Tehnika Endermolift je nastala pred desetimi leti, vendar se z napredkom v razvoju hitrosti in natančnosti nenehno razvija in izboljšuje. Najnovejša generacija Endermolift tehnologije ponuja dodatne intenzitete (4, 8 in 16 Hz), s tem pa so možni tudi boj specifični estetski prijemi, hkrati pa je povečana učinkovitost celotnega tretmaja.

Da bi zagotovili optimalno učinkovitost in preoblikovale nezaželena mastna področja (npr. podbradek), LPG naprave za obraz ponujajo tretmajske glave v treh različnih velikostih in vsaj eno Roll tretmajsko glavo, ki je opremljena z dvema valjema.

ZAKAJ JE ENDERMOLIFT 100% NARAVNI AKTIVATOR KOLAGENA? ENDERMOLIFT DELUJE NA STRUKTURO FIBROBLASTOV, OBNAVLJANJE PROŽNOSTI KOŽE S POMOČJO MEHANOTRANSDUKCIJE

Endermolift iz LPG-ja temelji na endermologiji obraza, posebej pa je namenjen nežnemu tkivu obraza, vratu in dekolteju. Nežno utripanje patentiranih Lift tretmajskih glav ustvarja posebne gibe tkiva, ki ustvarjajo zelo učinkovito telovadbo in napenjajo kožo. Čeprav slednje mehanične stimulacije delujejo na površju, je njihov učinek opazen tudi globoko v samih celicah, kjer se mehanični impulzi pretvarjajo v kemijsko aktivnost celice, ki jo imenujemo “mehanotransdukcija”. V tem procesu Endermolift spodbuja proizvodnjo kolagena ter koži vrača gibčnost in prožnost.

ENDERMOLIFT VPLIVA NA VEČJO GOSTOTO TKIVA S PONOVNIM SPODBUJANJEM FIBROBLASTOV ENDERMOLIFT KREPI VLAKNA KOLAGENA IN ELASTINA

Uporaba preventivnih metod, kot so to zdrava, uravnotežena dieta, skrb za vlažnost kože in uporaba zaščitnih sredstev pred soncem, precej prispevajo k vzdrževanju zdrave kože. Vendar pa je kljub vsem preprečevalnim ukrepom staranje kože neizogibno. Za razliko od številnih drugih tretmajev deluje Endermolift globinsko na same fibroblaste.

S staranjem organizma potrebujejo fibroblasti vse več zunanjih stimulacij za proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi katerih je koža videti mladostna. Znanstveno dokazano je, da oksitalanska vlakna (odgovorna za prožnost kože) povečujejo svojo gostoto in premer, če so izpostavljena izjemnemu delovanju Lift tretmajskih glav. Z naravnim liftingom obnavljamo kožo brez negativnih spremljevalnih učinkov.

ENDERMOLIFT JE KLINIČNO DOKAZANA V ŠTEVILNIH RAZISKAVAH NOVE, ZNANSTVENO IN KLINIČNO DOKAZANE TRDITVE

Vse raziskave o LPG tehnikah nesporno dokazujejo, da LPG tehnike vplivajo na spremembe na celični ravni. Med drugim so raziskave spremljale tudi povečanje fibroblastov in povečanje njihovega jedra (+54,6%). Jedro se iz normalnega fenotipa spreminja v produktivni (proizvodnja kolagena in elastina).

Epidermis, ki je zaradi posledic staranja ponavadi tanjši, zdaj postaja debelejši in je videti mnogo bolj zdravo. Tudi ostale raziskave na več različnih načinov potrjujejo učinkovitost LPG metode na zdravje kože.

NAROČI SE
na BREZPLAČNO konzultacijo pri certificiranem terapevtu v kozmetičnem salonu ZapleTina

V salonu ZapleTina nudimo:

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.