INDIVIDUALNI LPG - NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA

To je popoln tretma, ki prilagojen samo vašim tarčnim predelom. V uvodnem razgovoru vam bomo pripravili individualne protokole in tretirali predele, ki vas najbolj motijo. Z LPG Alliance M6 lahko gladimo mimične gube na čelu, okoli oči, nazolabialno gubo, povešene kotičke ustnic in tako imenovane kadilske gube. Mimične linije in so rezultat multi faktorskih procesov, ki se odvijajo v koži in se na njej pokažejo zaradi ponavljajoče kontrakcije (krčenje) mišic obraza. Sprva se vračajo v prvotni položaj z leti pa vezivno tkivo popušča in linije postanejo gube. Najpogosteje so prisotne na čelu, med obrvmi in okoli oči. LPG individualni program je odličen tudi v tretiranju gravitiacijskih gub, ki se kaže kot nazolabialna guba. Z leti gravitacija deluje na upadla lica, nejasno spodnjo čeljustno linijo, koža podbradka, vratu in dekolteja pa postane ohlapna.
Z natančno in sodobno evalvacijo z LPG delujemo na kar osem predelov obraza, ki zahtevajo vsak svojo obravnavo glede na stanje.

Z motoriziranimi pulzirajočimi krilci dosežemo učinek na vse tri plasti kože.
Z horizontalno in vodoravno stimulacijo oskrbimo s kisikom celice v vrhnjici kože, v usnjici (srednja plast kože) učvrstitev, odebelitev in zapolnitev.
V najgloblji plasti kože, v podkožju, pa učinkovito drenažo in zmanjševanje maščobnih celic.


Postopek je 100% naraven, popolnoma neboleč, prijeten ter sproščujoč za stranko. Je brez stranskih učinkov in popolnoma varen, zato ga lahko opravite kadarkoli, neglede na letni čas. Če si želite pomladiti obraz in iščete tretji način, ki je med kozmetiko, ki je nežna, naravna, vendar s površinskim učinkom in med medicinskimi postopki, ki so invazivni, agresivni, s stranskimi učinki, je individualni LPG tretma pravi za vas!

Spremembe na koži so vidne že po prvi terapiji. Koža bo prekrvavljena, napeta in sijoča, gubice izginjajo. Prvi rezultati so opazni po štirih terapijah. Za dolgotrajni učinek se priporoča 12 obiskov. Nato se svetuje mesečna vzdrževalna terapija.

 

INDIVIDUALNI LPG - NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA TRETMA VKLJUČUJE

 
 
 
Terapija traja 60 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnih predelov in foto sledenje napredku
- priprava individualnega protokola za še boljše rezultate
- določitev števila in plan tretmajev za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- izvajanje terapije z LPG Alliance M6 (40 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA (samo pri paketu 10+2 gratis)
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 55,00€
- paket 5 + 1 gratis   275,00€
- paket 10 + 2 gratis + maska 550,00€

- uvodni razgovor, pregled in svetovanje 0€


NAROČI SE ZDAJ
 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.