SPROSTITEV - LPG - Relaxsation in Endermoponction

Čas za sprostitev je čas, ko vrnemo svojemu telesu za vse dobro kar nam omogoča. Ohranjati ravnovesje v našem sodobnem načinu življenja je prava umetnost. Zaradi vsakodnevnih opravkov, službe, družinskih obveznosti in še česa, z lahkoto pozabimo na jing našemu jangu. Naredimo dobro protiutež stresu, ki lahko pušča posledice na našemu telesu. Poskrbimo za zdrav življenjski slog, ki bo ohranjal naše telo v dobri kondiciji. Ko boste iskali kakovostno sprostitev, jo boste našli v našem salonu.

Pripravljena imamo dva programa RELAXATIN in ENDERMOPONCTION, ki jih izvajamo s pomočjo najnovejše LPG Alliance naprave. LPG ima že 30 letno tradicijo in začetki LPG so ravno na področju fizioterapije, kasneje pa so zasnovali protokole, ki odlično služijo tudi lepotni industriji. Gre za strojno mehansko stimulacijo tkiva, kjer se izmenjujejo tehnika vakuma in masaži podobni prijemi gladenja, gnetenja in udarjanja. Velika tretmajska glava z vrtečim valjčkom obdeluje tkivo in poveča arterijsko-venski pretok krvi za 4- do 5-krat! S tem se resnično poveča oksigenacija telesa (tretma telo oskrbi s svežo krvjo polno kisika in hranilnih snovi). Zato sta ta dva programa odlična po športni aktivnosti za hitrejšo regeneracijo, za zmanjševanje mišične bolečine, ki je posledica fizičnega in psihičnega stresa na telo.

Ne jemljimo svojega telesa za samoumevnega. Z učinkovitimi LPG protokoli sproščanja dosežemo pravo ravnovesje za zdrav življenjski slog.

Protokol RELAXSATION je kratka in učinkovita sprostitev za sproščanje občutka težkih nog in napetosti v hrbtu.

Protokol ENDERMOPONCTION je daljši program sprostitve s stimulacijo točno določenih točk na telesu, ki prinašajo sprostitev, ter masaža globlje ležečih tkiv na hrbtu, trebuhu in nogah.

Kako poteka terapija LPG – sprostitev:

Postopek traja 45 ali 60 min

– uvodni razgovor s stranko
– terapija z LPG RELAXSATION (30 min)
ali
– terapija z LPG ENDERMOPONCTION (50min)


CENIK:

terapija Relaxsation 43,00€

terapija Endermoponction 55,00€

body za izvajanje terapije (enkratni strošek) 28,00€


NAROČI SE ZDAJ

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.