LPG - STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Kako zelo pomemben je dober pretok limfe, se zavedajo le tisti, ki imajo težave povezane z zatekanjem nog, napihnjenostjo, zabuhlostjo in celulitom. Ni le izgled telesa tisti zaradi katerega je pretok limfe pomemben, ampka je limfni sistem pomemben tudi za naše zdravje. Limfni sistem je drenažni sistem, ki filtrira odpadne snovi iz našega telesa in še veliko več!

Limfa nastane ob izmenjavi krvi v kapilarah. Takrat limfne žile prevzamejo preostanek tekočine (medceličnino). Limfne žile potekajo vzporedno s krvnimi po celem telesu. Preko manjših in nato večjih limfnih vozljev se limfa prečisti in med drugim tudi obogati z limfociti, ki so pomemben del imunskega sistema v našem telesu! Odpadne snovi izločimo z urinom, koristne snovi pa se ponovno priključijo venskemu krvnemu obtoku. Za razliko od krvnih žil, ki jih poganja srce, limfne žile nimajo svoje črpalke. Limfa se pretaka s pomočjo pulzacije bližnjih arterij, kontrakcije mišic in s pritiski oz. dražljaji na zunanje površine telesa. Tako stimulacijo nudi LPG, ki pospeši pretok limfe od 3 do 6x!

LPG strojna limfna drenaža je za vse tiste, ki imate občutek težkih nog, imate pretežno stoječ ali pretežno sedeč poklic, vam zatekajo noge, se borite s celulitom in imate težave z napihnjenostjo. Terapija je odlična za detoksifikacijo telesa ali kot pomoč pri celovitem pristopu pri postenju. Če ste opazili, da imate zmanjšanj nivo energije, lahko odplavite strupe iz telesa, pospešite metabolizem in ponovno vzpostavite nivo energije, da boste kos izzivom današnjega časa.

Program je zasnovan tako, da bo stimuliral točno določene točke na telesu, kjer potekajo manjši in večji limfni vozlji. Pretok limfe se bo v trenutku pospešil in preko prijetne masaže boste čutili olajšanje, ki ga prinaša strojna limfna drenaža.

Postopek je neboleč in prijeten. Da se boste dobro počutili tekom celega postopka, boste imeli zagotovljeno vso intimo v kozmetični sobi, kjer bomo poskrbeli za dobro počutje. Tekom terapije imate oblečen poseben body, ki je izvajanje terapije z LPG, obvezen.

VEČINO ČASA PRESEDIMO, UŽIVAMO PRESLANO HRANO, V TELO VNAŠAMO PREMALO VODE IN PREVEČ KAVE... SODOBEN NAČIN ŽIVLJENJA IN PREHRANJEVALNE NAVADE MOČNO OBREMENJUJEJO NAŠ LIMFNI SISTEM. POMAGAJMO NAŠEMU TELESU, DA PONOVNO ZADIHA.

Kako poteka LPG stroja limfna drenaža?

Postopek traja 45 min

– uvodni pogovor in ugotavljanje potrebe po tretmaju
– izvajanje terapije z LPG ALLIANCE 30 min
– svetovanje o negi telesa doma

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.