Neovita-nega obraza

Koža je naš največji organ. Razmejuje zunanji svet od našega notranjega in skrbi za zagotavljanje stabilnih razmer za zapletene biokemične procese, ki se dogajajo v našem telesu. S kožo čutimo, dihamo in je izraz našega počutja in zdravja. Nega kože se prične z rojstvom otroka. Vsaka mamica ve kako pomembna je nega otroške kože in kako problematična je lahko najstniška koža. Nekateri vedo, kako zahtevna je lahko občutljiva koža ali kako se koža s starostjo spremeni. Vsako obdobje pa zahteva svojo nego in skrb, da se bomo v svoji koži dobro počutili.

V kozmetičnem salonu ZapleTina bi radi ozavestili naše stranke, da je skrb za kožo v vsakem starostnem obdobju naložba v naše zdravje in dobro počutje. Redna mesečna nega v salonu in dobra podaljšana nega doma je ključ do zdrave in sijoče kože ne glede na tip kože s katerim se rodimo.

V našem salonu smo nege kože oblikovali tako, da zadovoljimo vse tipe kože. Odlične rešitve pri negi nam omogoča profesionalna kozmetika NEOVITA, ki ima razvit Salutogene Beauty koncept (salutogeneza je nasprotje od patogeneze). Pomeni pristop, osredotočen na dejavnike, ki podpirajo zdravje in dobro počutje. Neovita tako združuje moč zdravilnih rastlin (HerbaCeuticalsTM) in visoke inovativne tehnologije (Mousse-Carrier-sistem), ki omogoča učinkovito absorpcijo aktivnih sestavin v globlje plasti kože. Za občutljivo kožo uporabljamo posebno linijo Neovita Pure Natural Care, ki je brez barvil, dišav in konzervansov. Velik pomen dajemo preventivnemu ukrepanju pri kuperozni koži z linijo Neovita Couperose. Odlične rezultate pa dosegamo z linijo Neovita Sebo Balancing Care za mastno in nečisto kožo.

Pri negi uporabljamo moderne pristope in tehnike, ki nam omogočajo doseganje zavidljivih rezultatov. Sodobno opremljena kozmetična soba prinaša sprostitev in harmonijo čutev pri čemer skrbimo za visoko udobje in zasebnost. Verjamemo, da je individualni pristop prava pot do odlične storitve in zadovoljne stranke.

NEOVITA HerbaCeuticalsTM so visoko kvalitetne esence iz čistih, biološko pridelanih rastlinskih olj,
ki podpirajo naravne funkcije kože. Z Mousse-Carrier sistemom pa se te sestavine lahko učinkovito vežejo
v strukturo kožnih lipidov in učinkovito okrepijo zaščitno funkcijo kože.

 

Kozmetična nega obraza Neovita vključuje:

 
Nega traja 80 min

- čiščenje in toniziranje obraza
- piling prilagojen tipu in stanju kože
- globinsko čiščenje
- globinsko čiščenje z ultrazvočnim čistilcem
- serum z učinkovitimi sestavinami prilagojen tipu in stanju kože
- masaža obraza 20 min
- maska za obraz prilagojena tipu in stanju kože
- zaključna krema prilagojena tipu in stanju kože
- svetovanje o podaljšani negi doma

CENIK

Nega kože Neovita 70,00€
NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 30,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.