LPG - ODPRAVA PODBRADKA

Izrazita in definirana linija spodnjega ovala obraza velja za lepotni ideal.  Za žensko je tako nakopičena maščoba na bradi in vratu estetska težava, ki jo je težko odpraviti. LPG s svojimi natančno odmerjenimi frekvencami vertikale in horizontalne stimulacije vpliva na maščobne celice v podkožju. Tako močno stimulira njihovo delovanje, da začnejo sproščati skladiščeno energijo in s tem zmanjša volumen posamezne maščobne celice, adipocita. Na obrazu je najbolj moteča maščoba, ki se nabira na spodnji čeljusti, bradi in vratu. Zakaj se nabira maščoba ravno na tem predelu, ni v celoti raziskano. Je pa dejstvo, da imajo nekateri ljudje več receptorjev za kopičenje maščobe ravno na tem predelu. Z lokaliziranim delovanje na tarčni predel, podbradek, bomo dosegli kar dva učinka hkrati. Zmanjšali bomo nakopičene maščobne obloge in istočasno poskrbeli za zatezanje kože. Tako po končanih terapijah ne boste imeli težav z ohlapno kožo, kar je pogosta težava ljudi, ki nenadno izgubijo večjo količino maščevja.
 

2 koraka v enem tretmaju
do čudovitega profila in definirane
spodnje čeljustne linije

- lokalizirana odprava maščobnih oblog podbradka
- zatezanje kože spodnje čeljusti in vratu

 
Spremembe na koži so vidni že po prvi terapiji. Koža bo prekrvavljena, napeta in sijoča, gubice izginjajo. Prvi rezultati so opazni po štirih terapijah. Za dolgotrajni učinek se priporoča 12 obiskov. Nato se svetuje mesečna vzdrževalna terapija.

ODPRAVA PODBRADKA TRETMA VKLJUČUJE

 
 
 
Terapija traja 30 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnega predela in foto sledenje napredku
- določitev števila in plan tretmajev za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- izvajanje terapije z LPG Alliance M6 (20 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA (pri paketu 10+2 gratis)
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 32,00€
- paket 5 + 1 gratis 160,00€
- paket 10 + 2 gratis + maska 320,00€

- uvodni razgovor, pregled in svetovanje 0€


NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 40,00€
– paket 5 + 1 gratis 200,00€
– paket 10 + 2 gratis + maska 400,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.