Poročni make up

A girl should be two things: classy and fabulous.

(COCO Chanel)

POROČNI MAKE UP

Za poroko se mora uskladiti veliko malih podrobnosti, ki se na dan poroke sestavijo v celoto. Ne moremo zanikati, da ni center pozornosti ravno nevesta. V današnjih časih si nevesta lahko privošči za svoj izgled skoraj vse kar si želi. Lahko je moderna, sodobna, zapeljiva, klasična, samosvoja. V vsakem primeru pa si želi biti najboljša različica sebe. Tako se tudi poročni make up prilagaja prav vsaki nevesti in je ključnega pomena pri končnem izgledu. Zato poudarimo najlepše poteze obraza in prikrijemo drobne pomanjkljivosti. Ne dopuščajmo naključju, da se poročna obleka, pričeska, poročni šopek in poročni make up povežejo v celoto. Zato se prepustite rokam izkušene vizažistke, ki bo prisluhnila vašim željam in hkrati poskrbela, da bo poročni make up obstojen in bo zdržal cel poročni dan saj poročni make up ni navaden dnevni make up. Poročni make up mora biti prilagojen višjim temperaturam, če je poroka poleti. Zato pa se morajo uporabljati profesionalni produkti, ki so obstojnejši in bodo kljubovali vsem plesnim korakom pozno v noč. Nikakor pa ne smemo pozabiti na prisotnost fotoaparatov in kamer, ki bodo beležile vse pomembne trenutke. Poročni make up mora biti prilagojen tudi sliki, ki vas bo spominjala na poročni dan še dolga leta.

CENIK

80 € (cca. 1h do 1.15h); v salonu ZapleTina, Mengeš

100 € (cca. 1h do 1.15h); na lokaciji stranke

v ceno je vključeno:

  1. priprava kože na poročni make up (osnovna nega)
  2. umetne trepalnice ali posamezni čopki
  3. (če se stranka ne odloči za trepalnice se cena ne spremeni)
  4. mini paketek produktov za vzdrževanje makeupa tekom poročnega dne
  5. vse udobnosti mojega showrooma Zapletina
  6. (za delo na vaši želeni lokaciji se dodatno obračunajo potni stroški iz Mengša v višini 0,36 EUR na kilometer)

Na vašo željo dodatno naredim testni poročni make up in
svetovanje. Cena te storitve je 50 €.

Pogosta vprašanja

11. Ali je potrebna rezervacija za poročno ličenje?
Ja, vsekakor priporočam, da rezervirate datum za poročno ličenje. Z rezervacijo datuma, si zagotovite, da bom na želeni datum vam na razpolago. Z rezervacijo tudi uradno postanete moja nevestica in je za druge neveste datum zaseden. Ob rezervacijo vzamem 40% avans, ki je že del zneska poročnega ličenja. Preostanek poravnate na dan poroke.
22. Kdaj rezervirati termin?
Datum za ličenje rezervirajte takoj, ko boste imeli potrjen datum za poroko pri matičarju. Tako boste imeli še eno skrb manj.
33. Ali pridete na lokacijo?
Ličenje na lokaciji je na dan poroke predvsem dobrodošlo za nevesto. Nekatere nevestice se veliko bolje počutijo, če se urejajo v domačem okolju ali pa je zaradi časa to bolj praktično. Če niste tak tip osebe, ki vam vožnja od frizerja do vizažistke in nato domov ne povzroča problema, se lahko odločite tudi za ličenje v našem salonu ZapleTina. V lepem ambientu vam zagotovimo mirno urejanje. Cena poročnega make upa v salonu se razlikuje od cene ličenja na lokaciji!
44. Ali bo makeup obstojen?
Makeup se vedno prilagodi tipu kože in vremenskim pogojem. Če so poleti temperature zelo vroče, bom s primernimi primerji poskrbela, da bo poročni makeup obstojnejši. Maskara, črtalo ali eyeliner so nujno vodoodporni. Zavedam se, da bo v čustvenih trenutkih pritekla tudi kaka solzica in nikakor ne bom dopustila, da bi ta solza sreče puščala črno sled. En večjih izzivov glede obstojnosti je šminka. Tekom dneva boste pili, jedli, se poljubljali... Šminka bo počasi bledela. Zato vam pripravim nekaj glosa ali šminke, ki si jo boste sami z lahkoto nanašali in s tem osvežili makeup.
55. Kako pripraviti kožo na makeup?
Obisk kozmetičarke priporočam vsaj 14 dni pred poroko. To je dovolj časa, da se koža lepo regenerira po morebitnem globinskem čiščenju. Za lep in naraven makeup je potrebna dobra osnova. In dobra osnova je lepa koža. Makeup bo obstojnejši in tisti nevestin glow bo pristnejši. Prej kot boste začeli z redno nego, bolje bo. Za nevestice imamo v našem salonu še poseben posluh. Vse, ki imajo rezerviran datum za poročno ličenje imajo tudi ugodnosti pri negi kože. Ni pa vse samo v negi. Dovolj vode, dovolj spanja, zdrava prehrana, aktiven življenjski slog pomeni celosten pristop k lepi in zdravi koži, ki vam bo hvaležna ne samo na dan poroke.
66. Kaj je všteto v ceno?
V ceno poročnega makeupa so dodatno vštete umetne trepalnice ali posamezni šopki trepalnic (po želji in dogovoru) in mini „SOS“ paketek za lahko vzdrževanje poročnega makeupa čez dan.
77. Kaj ni všteto v ceno?
Edini neznani strošek je strošek prevoza. Tega obračun 0,36€/km. In ta strošek ni vštet v ceno poročnega ličenja.

Uporabljamo kozmetiko:


Slider-poročni makeup-2jpg
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-2jpg - copy
Slider-poročni makeup-3pg
Slider-poročni makeup-4
Slider-poročni makeup-5
Slider-poročni makeup-6
Slider-poročni makeup-7
Slider-poročni makeup-8
Slider-poročni makeup-9
Slider-poročni makeup-10
Slider-poročni makeup-11
Slider-poročni makeup-12
Slider-poročni makeup-13
Slider-poročni makeup-14
Slider-poročni makeup-15
Slider-poročni makeup-16
Slider-poročni makeup-19
Slider-poročni makeup-20
Slider-poročni makeup-18
Slider-poročni makeup-17
previous arrow
next arrow

Galerija

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.