LPG - MLADA MAMICA

Žensko telo se tekom nosečnosti močno spremeni. Da varno donosimo in rodimo, smo podvržene neverjetnim transformacijam, zaradi česar lahko trdimo, da je žensko telo neverjetno. Do kakšnih skrajnosti se pri tem razteza koža trebuha lahko pove le tista, ki je to doživela. Poleg tega ženski hormoni naredijo svoje, da se nam na določenih delih pričnejo nabirati maščobne obloge in celulit.

Protokol LPG - mlada mamica je namenjen ženskam, ki si želijo povrniti postavo, kakršno so imele pred nosečnostjo. Za zdravo in zadovoljno mamico, ki bo polna energije, ko se vrne domov. Kako pomembno je naravno ve mlada mamica, ki skrbi za svojega otročka. Zato LPG program tudi njej nudi 100% naravno, neinvazivno, neagresivno oblikovanje telesa, ki stimulira metabolizem celice in ima trojno hkratno delovanje. Zateza ohlapno kožo trebuha, zmanjšuje maščobne obloge na zadnjici, stegnih in bokih ter gladi celulit.

V kozmetičnem salonu ZapleTina bomo poskrbeli, da bo to čas, ko bo mamica lahko za trenutek pozabila na vsakdanje skrbi in bo to čas le za njo. Kjer se bo počutila prijetno, se sprostila in hkrati naredila nekaj zase. Za svoje telo in dušo. Velika tretmajska glava ob stiku telesa deluje kot blagodejna masaža. Za še boljši oprijem, visok nivo higiene in intenzivnejši občutek ima stranka oblečen body iz fine tkanine, ki je obvezen del LPG nege telesa.

LE MLADA MAMICA VE KAKO ZELO JE POMEMBNA NARAVNA NEGA NOVOROJENČKA! MI PA VEMO, DA SI TO ZASLUŽI TUDI ONA! LPG ALLIANCE OMOGOČA 100% NARAVNO OBLIKOVANJE TELESA PO PORODU BREZ BOLEČIN, NA PRIJETEN IN VAREN NAČIN.

Na tretma lahko pride mlada mamica, ki je ponovno dobila mesečno perilo dvakrat zaporedoma. Prvi vidni rezultati se pokažejo od četrtega tretmaja dalje. Priporoča se 12 terapij.

Kako poteka LPG - mlada mamica:

Postopek traja 45 min

– uvodni razgovor s stranko
– določanje števila tretmajev za doseganje želenih ciljev
– terapija z LPG Alliance 30 min
– svetovanje o podaljšani negi telesa doma

CENIK:

cena posameznega obiska 43,00€

body za izvajanje terapije (enkratni strošek) 28,00€


NAROČI SE NA BREZPLAČEN POSVET

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.