LPG - POPOLNE OČI IN USTA

Koža okoli oči in ust se razlikuje od ostale kože obraza. Je tanjša, bolj občutljiva in zato bolj podvržena prvim znakom staranja. Tudi mimika obraza ne prizanaša drobnim linijam, ki se sprva še vračajo v prvotni položaj. Z leti linije preidejo v gube, v starosti pa se še poglobijo. To je normalen pojav. Ljudje nekatere poteze obraza podedujemo, nekaj gubic si prismejimo sami. In prav je tako! Ljudje z mimiko izražamo mnoga čustva. Jezo, strah, navdušenje, zadovoljstvo, srečo, veselje. Da se bomo lahko še naprej smejale in se ob tem ne bomo obremenjevale z nastalimi gubicami je tukaj LPG protokol - Popolne oči in usta. Terapija ne obljublja zamrznjenega videza, neizraznega obraza, ki ne kaže več mimike, ampak terapija obljublja naraven videz in ohranjanje vseh funkcij obraza. Obljublja glajenje gubic brez stranskih učinkov. Obljublja zdravo in okrepljeno kožo okoli oči in okoli ustnic.
 

MEHANSKA STIMULACIJA, KI PRINAŠA:

– 100% naraven postopek
– 100% varen postopek
– 100% naraven izgled
– 0% stranskih učinkov

 
Spremembe na koži so vidne že po prvi terapiji. Prvi rezultati so opazni po 4 terapijah. Za popoln učinek se priporoča 12 terapij. Nato redna mesečna vzdrževalna terapija.

POPOLNE OČI IN USTA TRETMA VKLJUČUJE

 
 
 
Terapija traja 50 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnega predela in foto sledenje napredku
- določitev števila in plan tretmajev za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- izvajanje terapije z LPG Alliance M6 (30 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA (samo pri paketu 10 +2)
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 50,00€
- paket 5 + 1 gratis 250,00€
- paket 10 + 2 gratis + maska 500,00€

- uvodni razgovor, pregled in svetovanje 0€


NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 40,00€
– paket 5 + 1 gratis 200,00€
– paket 10 + 2 gratis + maska 400,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.