OBLIKOVANJE TELESA IN ODPRAVA CELULITA: LPG individualna nekirurška liposukcija

Celulit je kozmetična težava s katero se srečuje kar 85% žensk. Je nepravilno razporejena maščoba v podkožnem tkivu, ki pripelje do deformacije tkiva in oteženega pretoka krvi in limfe. Zato to ni le kozmetična težave, ampak lahko prerase v zdravstveno težavo. Pri odpravljanju le tega nam lahko pomagajo načini za oblikovanje telesa.

Vzroki za nastanek celulita niso v celoti pojasnjeni. Še zdaleč pa ne prizadene le tiste s povečano telesno maso. Delno lahko pojav celulita pojasnimo s hormonskim neravnovesjem (estrogen, inzulin, noradrenalin, prolaktin – vsi ti so hormoni, ki vplivajo na razvoj celulita). V veliki meri je celulit posledica genetske predispozicije (iz roda v rod se prenaša gen za spol - moški imajo le redko celulit, raso - Tajke in Kitajke npr. nimajo celulita, upočasnjen metabolizem - nekomu se maščoba hitreje nabira, kot drugemu). Če na nekatere vzroke ne moremo vplivati, pa na druge lahko. Tako so na nastanek celulita bolj podvrženi ljudje, ki se nezdravo prehranjujejo (uživanje nezdrave maščobe, veliko ogljikovih hidratov, zelo slana hrana, premalo vlaknin…) in imajo nezdrav življenjski stil (kadilci, premalo gibanja, pretirano sedeč/stoječ poklic). Tudi tesna oblačila ne naredijo usluge našemu zdravju, saj le te zmanjšujejo pretok krvi. Vsi ti vzroki lahko poskrbijo za oblikovanje telesa v neželeno smer.

Pri ženski je celulit viden zaradi večjega števila maščobnih celic na določenih predelih telesa (stegna, boki, zadnjica) in drugačne zgradbe kože. Sčasoma začne popuščati tudi vezivno tkivo, zaradi česar je celulit še bolj viden. Če z leti še pridobimo kak kilogram, to pomeni, da se maščobna celica poveča. Povečana maščobna celica, bo le še bolj pritiskala na okolišnje krvne in limfne žile. Strupi, slab krvi pretok in zastala limfa pa lahko privedejo do propadanja tkiva. Zato je zelo pomembno, da imamo celulit pod kontrolo in ne dovolimo da le ta napreduje, saj bo v nasprotnem primeru poskrbel za negativno oblikovanje telesa.

V kozmetičnem salonu ZapleTina se zavedamo, da je odprava celulita in oblikovanje telesa kompleksen proces, ki zahteva celosten pristop, kot je sprostitev limfnih točk, okrepitev vezivnega tkiva in zmanjševanje maščobnih celic. Hkratno trojno delovanje omogoča najsodobnejši LPG Alliance, ki zagotavlja hitre, neboleče in VIDNE rezultate v borbi proti celulitu in nalaganju maščob na določenih delih telesa.

LPG individualni program nekirurške liposukcije za oblikovanje telesa oz. postave in odpravo celulita smo oblikovali kot pomemben del celostnega pristopa k reševanju težave točno določenega dela telesa in k doseganju vidnih rezultatov. Stranka, ki se zaveda, da je pot do uspeha sklenjen krog z zdravo prehrano in redno telesno vadbo, bo v dvanajstih terapijah (treh mesecih) dosegla maksimalen napredek v boju s kopičenjem maščobe in videzom pomarančne kože.

KORAK 1

Za vsako stranko pripravimo individualni program s sodobnim pristopom. Na podlagi pogovora in ocene pri certificiranem strokovnjaku za LPG, določimo ciljne predele za oblikovanje telesa in število terapij za doseganje želenih rezultatov, ker vsi ljudje nismo enaki in nam težave povzročajo različni predeli je individualne pristop nujen. Rešujemo lahko predel zadnjice, stegna, noge, trebuh in hrbet ter roke.

KORAK 2

Skrb za dobro počutje nam je zelo pomembna. Za udobnejše, bolj higienično izvajanje terapije, boste tako na sebi imeli body iz fine tkanine, ki je obvezen in samo vaš. Hranimo ga v salonu. Pri paketu 10 + 2 je body brezplačen.

KORAK 3

Terapija je 100% naravna metoda spodbujanja metabolizma maščobne celice, da le ta postane tako aktivna, da prične sproščati skladiščeno energijo. Je neboleča in neinvazivna metoda zatezanja, ki na naraven način stimulira vezivno tkivo, da prične proizvajati kolagen in elastin. Posebna, tehnološko dovršena in pametna glava gladi kožo in odpravlja celulit. Vse to brez stranskih učinkov in z vidnimi rezultati od 3. terapije dalje.

KORAK 4

Vaš napredek bomo skrbno spremljali tudi s pomočjo foto evalvacije in meritvami. Terapijo bomo prilagodili, če bo to potrebno na podlagi doseženih rezultatov in v dogovoru s stranko. Tako bomo imeli še boljši nadzor nad tretiranjem želenih predelov in boljše končne rezultate.

KORAK 5

Za končni rezultat je potrebnih 12 terapij. V salonu ZapleTina vam pripravimo točno določeno zaporedje terapij za oblikovanje telesa, ki prinašajo najboljše rezultate. Ob nakupu celega paketa (10 + 2), vam bomo v naprej datumsko razporedili vseh 12 terapij, ki jih boste opravili v 3 mesecih. Po končanih tretmajih se priporoča 1x mesečna vzdrževalna terapija. Skupaj z vami se bomo veselili vaših dosežkov, ki vodijo v bolj zdravo in zadovoljno življenje.

KAJ VKLJUČUJE LPG INDIVIDUALNA NEKIRURŠKA LIPOSUKCIJA ZA OBLIKOVANJE TELESA:

Postopek traja 60 min

– razgovor in določitev tarčnih predelov za tretiranje
– določitev števila terapij za doseganje dobrih rezultatov
– meritve in foto ocena za lažje sledenje napredku
– lasten body samo pri nakupu paketa 10+2
– izvajanje individualne terapije z LPG Alliance (40min)
– nanos anticelulitne kreme ali kreme za učvrstitev kože samo pri paketu 10+2
– svetovanje stranki o zdravem načinu življenja in negi telesa doma

CENIK:

posamezen individualen tretma oblikovanja telesa 50,00€

paket terapij 5 + 1 gratis 250,00€

paket terapij 10 + 2 gratis + body gratis 500,00€

body za izvajanje terapije (enkratni strošek) 28,00€


NAROČI SE NA BREZPLAČNO KONZULTACIJO

Pogosta vprašanja

1Komu se priporoča terapije LPG za oblikovanje telesa?
Tretmaji so primerni za vse, ki so se odločili za zdrav slog življenja. Za vse, ki se kljub redni vadbi in zdravi prehrani ne morejo znebiti maščobnih oblog na določenem delu telesa. Za vse, ki si želijo skrbeti za svoje telo na naraven in varen način.
2Komu se terapije ne priporočajo?
Kljub temu, da je LPG metoda oblikovanje telesa 100% naravna, ni za posameznike, ki imajo kakršnokoli obliko rakastih obolenj, popuščanje srca, jeter ali ledvic, sveže brazgotine, krčne žile ali kožna obolenja. Terapije ne izvajamo pri strankah, ki jemljejo antikoagulate in so v preteklosti imeli krvni strdek. Terapija ni primerna za nosečnice.
3Kdaj bo viden rezultat?
Tehnologija deluje tako, da spodbudi metabolizem maščobne celice in to je proces, ki se ne zgodi čez noč. Prve spremembe so vidne od četrtega tretmaja naprej. Seveda je vsako telo drugačno in so zato rezultati pri nekaterih vidni prej in pri nekaterih kasneje.
4Koliko LPG terapij za oblikovanje telesa se priporoča?
Priporoča se vsaj 12 terapij. Nato lahko po dogovoru in v skladu z zastavljenimi cilji nadaljujete s terapijami ali pa vzdržujete rezultat z 1x mesečno terapijo.
5Ali so terapije boleče?
Terapija ni boleča. Občutek je primerljiv z masažo. Večina strank bi ga opisalo, kot zelo prijetno. Pri nekaterih vrstah celulita (edematozni celulit) je možno, da je koža bolj občutljiva.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.