LPG – ODPRAVLJANJE PODOČNJAKOV

Podočnjake v veliki meri povezujemo z utrujenostjo in premalo ur spanja. Delno bo to držalo. Med spanjem pride do številnih procesov regeneracije, ki so nujni za naše zdravje in vitalnost. Vzroke za nastanek podočnjakov je smiselno iskati tudi drugje. Med poglavitnimi vzroki najdemo genetiko in podedovane lastnosti našega obraza. Pomemben faktor je tudi zgradba kože, ki je tanjša in bolj občutljiva okoli oči in tako bolj dovzetna za zunanje dejavnike (sonce, mraz, veter, vlaga, neprimerna nega…), kot notranje dejavnike (staranje kože, slabe življenjske navade, kajenje, dehidracija…). Temni kolobarji, ki nastanejo kljub temu, da ste dovolj spali, so vidni bodisi zaradi tanke kože skozi katero prosevajo žilice (modri, vijolični in zeleni podočnjaki) ali zaradi nakupičenega melanina v usnjici (rjavi podočnjaki). Estetska težava so še posebej zabuhli podočnjaki, ki nastajajo zaradi nakupičene linfe, ki zastaja pod očesno jamico in maščobne vrečke, ki nastanejo z leti zaradi premikanja maščobe na obrazu.
LPG je tako oblikoval protokol za odpravljanje vseh podočnjakov. Z drenažo limfe sprožimo odtekanje zastale tekočine v medceličnini. Povečamo odtok odpadlih snovi v celicah in pritok kisika
in hranilnih snovi. S stimulacijo fibroblastov, ki pričnejo proizvajati kolagen in elastin, bomo okrepili in odebelili kožo. Koža okoli oči bo sveža in podočnjaki manj izraziti. Postopek je povsem neboleč, povsem naraven in brez stranskih učinkov, ki bi škodovali vašemu zdravju.

Znebite se utrujenega videza, zabuhlih oči in pomladite kožo okoli oči
na 100% naraven in 100% varen način z revolucionarno tehnologijo
ENDERMOLOGIER, ki jo omogoča najsodobnejši LPG Alliance M6.

 

LPG – ODPRAVLJANJE PODOČNJAKOV TRETMA VKLJUČUJE

 
Terapija traja 30 min

- individualen posvet s terapevtom
- ocena problematičnega predela
- določitev števila LPG terapij za doseganje želenih ciljev
- čiščenje obraza, toniziranje obraza
- terapija z LPG Alliance M6 (20 min)
- nanos intenzivne maske NEOVITA z morskimi algami
- svetovanje stranki o podaljšani negi doma

CENIK

- posamezen obisk 33,00€
NAROČI SE ZDAJ
 
– posamezen obisk 30,00€

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.