Nega obraza

Nega obraza, ki jo nudimo v kozmetičnem salonu ZapleTina je prilagojena tipu in stanju kože. Zelo pomembno nam je, da naša stranka dobi odlično storitev, ki jo njena koža potrebuje. Ko pomislimo na stranko, vemo, da si zasluži najboljše. Nega obraza je zato vedno opravljena na najvišjem možnem nivoju.

Odličnost smo našli v nemški kozmetiki NEOVITA, ki je v tesnem sodelovanju z znanostjo, povezala naravo ter s tehnološkimi rešitvami razvila profesionalno kozmetiko.

Neovita razume kožo, razume kaj koža potrebuje in kako koža deluje.

  • je brez konzervansov

  • ima sterilno embalažo za doziranje

  • je brez gostil, mineralnih in silikonskih olj

  • brez barvil

Neovita je drugačna! Podjetje Neovita Cosmetics pristopa k negi kože izključno na salutogeni način, ki pospešuje vzdrževanje zdravja, krepi lastne moči in njene naravne lipidne funkcije. Ponovno aktivira samoregeneracijo kože. Neovita skrbi za ravnovesje med telesom, duhom in dušo. Rezultat uporabe je vidno in občutno lepša koža.

Jedro tega pristopa je edinstven Mousse Carrier sistem, ki omogoča učinkovito absorpcijo aktivnih snovi v globlje plasti kože, zato je nega obraza še toliko boljša. Zdravilne učinkovine so enakomerno razporejene v mikrozrnih posebnega nežnega musa. Koži identični lipidi se lepo integrirajo v kožni lipidni ovoj in zagotavljajo kakovostno absorpcijo učinkovin. Je izjemno učinkovita in hitro deluje z vidnimi rezultati.

Dobrodošli pri harmoniji narave in znanosti!

NAROČI SE
NA NEGO OBRAZA
Z NEOVITO ZDAJ!

V salonu ZapleTina nudimo:

  • nega obraza Neovita
  • Anti Ageing nego z Neovito
  • diamantni piling
  • masaža obraza
  • depilacija obraza
  • oblikovanje obrvi

Nega kože

Dobra nega obraza je naložba v vaše zdravje. Kot je pomembna preventiva, ko govorimo o našem zdravju, je preventiva za zdravo kožo ključnega pomena, da se bomo dobro počutili v lastni koži. Vedno bolj je prisotno zavedanje, da se naše zdravje konec koncev kaže na naši koži. Koža je naš največji organ, ki ima veliko zaščitno vlogo. Zagotavlja konstantne pogoje za številne biokemične procese, ki omogočajo normalo delovanje našega organizma. Koža ima zaščitni kislo mastni plašč, ki nas ščiti pred mikroorganizmi. Koža nas ščiti pred vdorom tujih snovi v naše telo ali pa pred izhlapevanjem vode iz našega telesa. Preko kože čutimo in zaznavamo. Koža sporoča kako se počutimo, kaj jemo, koliko spimo ali kaj pijemo. Na kratko lahko rečemo, da je naša koža nadvse neverjetna. Zato ji dajte pozornost, skrb in nego, ki si jo zasluži.

Priporočamo enkrat mesečen obisk kozmetičnega salona, kjer vam bomo nego obraza prilagodili vašemu tipu in stanju kože. Tip kože je stalen in se z njim rodimo. Je genetsko pogojen. Zato je osnovna nega obraza vedno prilagojena tipu kože. Stanje kože pa je trenutno stanje na katerega vplivajo različni dejavniki (vreme, hrana, pijača, kajenje, hormoni ali bolezen) in je prehodno ter se hitro spreminja. Stanje kože lahko s pravo nego in celostnim pristopom hitro uredimo. Trudimo se, da bo naša nega obraza postala užitek in čas, ki bo namenjen samo vam. Ne bomo poskrbeli samo za vašo kožo, ampak tudi za vaše dobro počutje in sprostitev, ki jo potrebujete.

Da boste lahko vzdrževali dobro stanje kože, je domača nega obraza zelo pomembna. V kozmetičnem salonu ZapleTina vam bomo svetovali glede podaljšane nege doma. Ustrezni izdelki, znamke Neovita za domačo rabo, so na voljo izključno v kozmetičnih salonih. Z veseljem vam bomo pomagali, da boste našli kozmetične izdelke, ki bodo vašo domačo kozmetično nego spremenili v rituale v katerih boste uživali vsak dan. V našem salonu ZapleTina boste tako našli izdelke za čiščenje, toniziranje, nego in zaščito kože.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.