Sproščanje telesa lahko poteka na različne načine

Urejeni nohti
V poletje vstopite s čudovitimi nohti
21. junija, 2022
Čiščenje obraza
Čiščenje obraza za lepšo kožo vsak dan
13. julija, 2022
sproščanje telesa

Sproščanje telesa je pomembno za splošno zdravje in dobro počutje. Ko je telo sproščeno, lahko deluje na najboljši možni način in pomaga preprečevati težave, povezane s stresom. Sproščanje telesa lahko dosežete na številne načine, med drugim z masažo, jogo in meditacijo. Eden od najboljših načinov za sproščanje telesa je masaža. Z masažo lahko izboljšate krvni obtok, zmanjšate napetost v mišicah in spodbudite sprostitev. Obstaja veliko različnih vrst masaže, kot so švedska masaža, masaža globokih tkiv in masaža z vročimi kamni. Joga je še en odličen način za sproščanje telesa. Pomaga pri raztezanju in krepitvi mišic, izboljšanju gibljivosti in sproščanju. Obstaja veliko različnih vrst joge, kot so hatha joga, aštanga joga in vinjasa joga. Meditacija je še en učinkovit način za sprostitev telesa. Pomaga lahko umiriti um, izboljšati zbranost in zmanjša stres. Obstaja veliko različnih vrst meditacije, kot so meditacija pozornosti, transcendentalna meditacija in joga nidra. Številni ljudje menijo, da lahko glasba zelo pomaga pri sproščanju telesa in duha. Če želimo doseči sproščanje telesa, so lahko učinkovite različne zvrsti glasbe, vključno s klasično glasbo, jazzom in celo nekaterimi oblikami rocka ali popa. Pomembno je, da eksperimentirate z različnimi vrstami glasbe in ugotovite, katera vam najbolj ustreza. Na splošno je glasba počasnejšega tempa z minimalnim številom besedil pogosto najbolj učinkovita pri spodbujanju sproščanja.

sproščanje telesa

Programa Relaxsation in Endermoponction se izvajata s pomočjo LPG Alliance

V našem salonu vam za sproščanje telesa nudimo programa Relaxsation in Endermoponction, ki temeljita na najnovejši tehnologiji LPG Alliance. To našim strankam zagotavlja najboljše možne rezultate. Naša ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov vam je na voljo za strokovne nasvete in usmerjanje, s čimer vam zagotavljamo, da boste od programov dobili kar največ. Naša ekipa bo skupaj z vami poskrbela, da se boste med celotnim postopkom počutili udobno in da se boste po programu počutili sproščeno in samozavestno. Verjamemo, da si vsakdo zasluži, da je videti in da se počuti najbolje, zato uporabljamo le izdelke in storitve najvišje kakovosti, ki so na voljo. Protokol Relaxsation je krajša in učinkovita metoda za sproščanje napetosti v hrbtu in za sproščanje težkih nog. Težke noge so pogosto simptom bolezni žil. Žile so odgovorne za prenos krvi nazaj v srce in kadar zbolijo ali so poškodovane, lahko povzročijo različne simptome, vključno s težkimi nogami. Ena najpogostejših težav ljudi so bolečine v hrbtu. Vzroki za bolečine v hrbtu so različni, eden najpogostejših pa je napetost. Napetost je lahko posledica več stvari, vključno s slabo držo, obremenitvijo mišic in celo stresom. Protokol Endermoponction pa je daljši program in stimulira točno določene točke na telesu, kar prinese sprostitev in masaža globljih tkiv na trebuju, hrbtu in nogah.

Kaj je LPG endermologija

LPG endermologija je tehnika, ki z mehansko stimulacijo izboljša videz kože. Postopek vključuje pritisk na kožo z valjčkom, ki poveča arterijsko-venski pretok krvi za 4- do 5-krat! Arterijsko-venski (AV) pretok krvi je pretok krvi iz arterij v vene. Sistem AV je sestavljen iz mreže krvnih žil, ki prenašajo kri med srcem in telesnimi tkivi. Arterije prenašajo oksigenirano kri iz srca v telesna tkiva, vene pa vračajo kri nazaj v srce. Sistem AV ima pomembno vlogo pri uravnavanju krvnega tlaka ter zagotavljanju dostave kisika in hranilnih snovi v telesna tkiva. Kadar pride do neravnovesja v pretoku krvi v sistemu AV, lahko to povzroči resne zdravstvene težave, kot so visok krvni tlak, bolezni srca in možganska kap. Koža se oksigenira, ko se poveča pretok krvi v kožo in kožne celice dobijo več kisika. Ta proces lahko pripomore k boljšemu zdravju kože in njenemu bolj mladostnemu videzu. Oksigenacija tkiv je pomembna, ker celicam zagotavlja kisik, ki ga potrebujejo za pravilno delovanje. Med vadbo mišice porabljajo kisik hitreje kot običajno. Zaradi tega se lahko v mišicah kopiči laktat, kar lahko povzroči utrujenost in bolečine. Če tkivom dovajate kisik, se laktat odstrani in mišice si hitreje opomorejo. Prav tako pomaga zmanjšati vnetje in izboljšati pretok krvi, kar je pomembno za okrevanje. Ta dva programa sta odlična za zmanjševanje mišične bolečine po športni aktivnosti.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.