V poletje vstopite s čudovitimi nohti

Speti lasje
Speti lasje so pravi poletni hit
21. junija, 2022
sproščanje telesa
Sproščanje telesa lahko poteka na različne načine
13. julija, 2022
Urejeni nohti

Urejeni nohti so obvezna oprema vsake dame, ki da nekaj nase. Ne le, da se boste počutile bolj samozavestne, tudi sogovorniki, pa naj gre za poslovno ali privatno komunikacijo, vas bodo veliko bolj zavzeto poslušali. Glede na številne raziskave s področja medsebojnih odnosov, ljudje pri svojem sogovorniku zelo hitro opazimo roke in njihov videz. Urejeni nohti bodo tako naredili pomemben vtis na vse okoli vas.

Danes so vam že na voljo številni izredno kakovostni izdelki, zato lahko nego nohtov in rok vsakodnevno izvajate kar doma. Mesečno pa si tudi ve privoščite razvajanje v salonu ZapleTina, kjer smo za vas pripravili bogat negovalni tretma, ki vključuje nego rok in nohtov ter njihovo lakiranje. Tako boste v poletje vstopile z zdravimi in sveže urejenimi nohti.

Urejeni nohti

Urejeni nohti z vrhunsko manikiro

Že res, da lahko nego rok in nohtov izvajate same, vendar pa se večina sodobnih žensk sooča s precejšnjim pomanjkanjem časa. To pa je tudi eden od razlogov, da na nega nohtov pogosto kar pozabimo. Poleg tega večina od nas doma nima profesionalne opreme, ki jo sicer lahko srečamo v kozmetičnih salonih. Urejeni nohti so tako postali domena salonov, pri nas pa boste lahko v vroče poletne dni zakorakale s priznanimi izdelki CND SHELLAC.

V salonu ZapleTina za vaše nohte poskrbimo tako, da so ti dolgo obstojni, lakiranje pa ne uniči nohtov. Nega nohtov se izvaja po posebnem postopku, ki zagotavlja kar največjo obstojnost: sprva nanesemo podlak, ki noht zaščiti, sledi nanos barvnega laka, ki ima estetsko funkcijo, in na koncu vse premažemo s kakovostnim nadlakom, ki podaljša obstojnost barve. Maksimalno obstojnost laka zagotavlja sušenje pod LED lučko, nohti pa se zato tudi zelo hitro posušijo.

A le zdravi nohti so lahko tudi urejeni nohti. Zato smo v svoje kozmetične storitve vključili tudi celostno nego rok in nohtov. Glavni namen je, da vaše nohte utrdimo, zaradi česar se veliko manj lomijo. Eden od glavnih ciljev pa je tudi zdrava obnohtna kožica. Ta namreč vaše nohte ščiti pred najrazličnejšimi okužbami. Zato se v našem salonu posvečamo prav njeni negi.

Za piko na i pa lahko izbirate med več kot 30 različnimi barvnimi odtenki. Tako bodo vaši urejeni nohti točno takšne barve, kot si želite.

Ste že slišali za parafinsko kopel?

Eden bolj kraljevskih tretmajev pri nas pa je zagotovo nega rok v parafinski kopeli. Gre za nego, pri kateri uporabljamo posebne pripravke z izredno bogato sestavo. Tako še dodatno nahranimo vaše nohte in roke. Privoščite si jo od časa do časa in opazile boste bistveno razliko. Sproščanje pa ni namenjeno zgolj vašim rokam in nohtom, ob tem se boste sprostile tudi ve.

Roke so del telesa, ki je kar najbolj izpostavljen različnim zunanjim dejavnikom, kot so sonce, mraz, veter. Če želite v poletje vstopiti z zdravimi in negovanimi rokami, potem je parafinska kopel točno tisto, kar potrebujete.

Gre za nekakšen spa program za vaše roke. Parafinska nega rok se začne s pilingom, ki odstrani odmrle celice in na tak način pospeši regeneracijo kože. Nato sledi nanos hranilne maske NEOVITA, nato pa roke namočite v bogato parafinsko kopel. Parafin je snov, ki na vaših rokah naredi nekakšno oblogo, ki zagotovi učinkovito prodiranje sestavin maske v kožo. Roke nato 10 minut počivajo v toplih brisačah. Nato izkušena kozmetičarka vosek nežno odstrani, vaša koža pa je po negi izredno mehka in nadvse sijoča. Na koncu pa vas čaka še sproščujoča masaža rok z negovalnimi aromatičnimi olji, ki bodo le še dodatno sprostili vaše utrujene roke.

Osnovno nego izvajajte tudi doma

Zdravje in urejenost vaših rok in nohtov je odvisna predvsem od vas. Z uporabo ustreznih hranljivih krem, izdelkov in ostalih pripomočkov, boste stanje, ki smo ga dosegli v našem salonu, lahko brez problema vzdrževale tudi doma. Osnovna nega naj vključuje občasni piling, redno uporabo zaščitnih krem in po potrebi tudi piljenje z ustrezno pilico.

Za nasvet, kako se lotiti domače nege, se lahko vedno obrnete na nas in z veseljem vam zaupamo kakšno kozmetično skrivnost. Skupaj bomo poskrbeli, da se bo prav vsaka od vas počutila kot prava kraljica.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.