Moj prvi hallowen fotoshooting

Rezervacija poročnega ličenja 2021
14. oktober, 2020
NEGA KOŽE BREZ KOZMETIČNIH IZDELKOV
21. december, 2020

Kako se je vse začelo...

Tako, kot večina odličnih fotoshootingov v preteklem letu, se je tudi ta začel s telefonskim klicem moje Katje. " Hej, Tina, imaš čas v četrtek, da naredimo en hallowen fotoshooting? Jana in Simon bi fotkala." :)


Seveda je sledilo še kar nekaj usklajevanja glede datuma, ure, lokacije, obleka, rekvizitov, dodatkov... Vendar so se s tem ukvarjali predvsem drugi. V moji glavi pa: "Jaz tega še nikoli nisem delala!!!" Tisti, ki me poznajo vedo, da sem ziheraš. In šla sem v akcijo. Zvečer, ko sem imela mir in tišino sem prvi poizkus maske naredila kar na sebi. Ni bilo slabo. Ni bilo pa niti dobro. Sploh če pomislim, da je ekipa, ki me je povabila k projektu vrhunska. S tremo in grozo sem pozno zvečer, namazana v kostnjaka, preko video klica, klicala Katjo. "Hej, kakšna se ti zdim?" In Katjin odziv je bil bolj podoben lovljenju zraka, kot kateri koli drugi besedi. Sledili so še konstruktivni popravki in moja odločitev, da še vadim, ko bom imela čas. No, časa za vajo ni bilo!

Tisto jutro sem bila nervozna kot strela. Med vožnjo v Katjin salon sem probala vizualizirat postopke mazanja. S polno glavo in v svojem svetu vstopim v salon, kjer me že pričakujeta Anja in Sara. Super prijazni in super luštni, vsaka na svoj način. Mi takoj odleže. In še moja Katja, ki me pozna in s parimi besedami sprosti mojo negotovost.


Kaj se je dogajalo vmes, niti ne vem dobro. Moj fokus na delo je bil ogromen. Vsekakor sem se počutila dobro, da je po cca. treh urah nastala odlična maska.


Sara je bila neverjetna. Ko je še Katja naredila svoje (mimogrede, take lase bi imela tudi jaz) je make-up je prav pasal njeni prezenci. Tiha ampak samozavestna. Z očmi, ki govorijo namesto nje. Anja, srce in središče energije tistega dne, je poosebljala stoičnost, neposrednost in pogum. Punci sta svetovno sprejeli vlogi in prav nič ni bilo videti, da je to tudi za njiju prvi hallowen fotoshooting.
Imela sem že priložnost delati z Jano in Simonom. Odlična sta! In vedela sem, da bodo slike sigurno odlične, kot vedno. Smo pa tisti dan preživeli skupaj in res lahko povem, da je delo z njima res užitek. Onadva, kar vse znata! Sceno je recimo naredil kar Simon sam! Kar tam, na mestu, tisti dan in takrat, samo za ta hallowen fotoshooting. Jana pa ostro oko, ki stoji za objektivom slik, ki so nastale. Večno ji bom hvaležna, da je ujela fantastične closeupe make-upa.

📸 : Jana Šnuderl Simon Gasparovic

💇🏼‍♀️: Katja Mahne Schwarzkopf Professional Slovenia Lasuljarna KSFH

💄: Tina Švajger Sivec

💍: Zlatarna Sterle

👔: MORRO Sartoriale

👗: Sanjska obleka

👑: katina_jewelry

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.