Rezervacija poročnega ličenja 2021

Ali obstaja pravilo kam nanašati rdečilo za lica?
11. februar, 2019
Moj prvi hallowen fotoshooting
23. november, 2020

Drage bodoče nevestice...

Čudovit zaročni prstan že krasi vašo roko in napoveduje nepozaben dan v letu 2021.


Sama zelo dobro vem koliko časa in energije se porabi za organizacijo poroke. Pri tem pa se lahko izgubi kar nekaj živcev, če ne gre vse tako gladko, kot si želiš. So stvari na katere se ne da vplivati in so stvari, ki jih lahko uredite že danes.

Ena izmed stvari, ki jo lahko uredite že danes je rezervacija termina za poročno ličenje. Vsako leto ponudim bodočim nevesticam možnost, da rezervirajo svoj datum in si tako zagotovijo mirnejše načrtovanje poroke še naprej.
Kako to narediti? Preprosto! Takoj, ko boste vedele datum poroke in imele okviren časovni razpored, mi lahko pišete na: info@zapletina.si, oddate povprašenjaje na spletni povezavi:https://zapletina.si/makeup-artist/kontakt/ ali pa me kar pokličite na telefon: 031/ 70-33-44
In kaj pomeni rezervacija poročnega datuma? Rezervacija pomeni zavezo tako za vas, kot za mene. Zagotovite si vso mojo pozornost in čas. Datum je oddan vam in ni več na voljo drugim nevesticam.

Foto: Ana Gregorič

Makeup: Tina Švajger Sivec

Hair: Katja Mahne

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.