Masaža obraza proti gubam – ohranite mladosten videz

Poletno ličenje
Nasveti za lahko poletno ličenje
24. maja, 2022
Speti lasje
Speti lasje so pravi poletni hit
21. junija, 2022
Masaža obraza proti gubam

Ljudje že stoletja iščejo eliksir mladosti, ki bi jim podaril večno lepoto in karseda učinkovito zavrl staranje. Morda pa se ta čudežna moč sploh ne skriva v nekem izdelku, shranjenemu v embalaži, značilni za pravljice o princeskah. Mladost in vitalnost namreč izhajata iz našega lastnega odnosa do telesa in duha. Torej, pomembno je, kako dobro skrbimo za svoje telo. Masaža obraza proti gubam je ena od storitev, s katero boste bistveno pripomogli k lepšemu videzu svoje kože in počasnejšemu staranju. Privoščite si vrhunski tretma, ki bo vaši koži povrnil tisto mladostniško iskrivost, vi pa boste bližje rešitvi uganke, kako tudi na stara leta ohraniti zavidanja vreden izgled.

Masaža obraza proti gubam

Prepustite svoj obraz strokovnjakom

V kozmetičnem salonu Zapletina se zavedamo, kako pomembno je, da se prepustite spretnim rokam kozmetičnih profesionalcev. Pri nas ne gre le za uporabo vrhunskih kozmetičnih izdelkov, ampak si prizadevamo za tisto nekaj več – očarati stranko in ji omogočiti, da se v času trajanja tretmaja popolnoma prepusti, sprosti in tako pozabi na vsakodnevne skrbi. Ključ do dobrega videza se namreč ne skriva v kozmetičnem salonu, ampak v vas samih. Zato si dovolite sprostitev, mi pa vam pri tem pomagamo z našimi vrhunskimi storitvami.

Masaža obraza proti gubam, ki jo izvajamo v našem salonu, predstavlja 45 minut čiste sprostitve. Zanjo se odloča vse več strank, saj zagotavlja blagodejni vpliv na vašo kožo in počutje. Med samo masažo namreč spodbudimo prekrvavitev kože obraza, vratu in dekolteja ter tako ključno prispevamo k hitrejšemu izločanju strupov. Hkrati pa pospešimo prihod kisika ter drugih hranilnih snovi v kožo. Poleg tega masaža obraza proti gubam bistveno sprosti vaše mišice. Kot rezultat te revolucionarne metode pa so omehčane mimične gubice in seveda bolj mladosten videz.

Masaža obraza proti gubam prispeva k vašemu boljšemu počutju

Že po nekaj tretmajih v našem salonu bo vaš obraz izgledal veliko bolj sveže. Vendar pa to ni edina prednost, ki vam jo masaža prinaša. Znanstveno dokazano je namreč, da stalna napetost v mišicah obraza negativno vpliva na receptorje v možganih. Na račun sprostitve mišične napetosti se tako sprostita tudi vaš um in telo.

K napetosti mišic najbolj prispeva stres, ki ga je, roko na srce, v sodobnem času vedno več. Zato vam svetujemo, da si vzamete nekaj trenutkov samo zase in si privoščite razvajanje v našem kozmetičnem salonu. S pomočjo izkušenih rok naših strokovnjakov se boste lahko polni energije podali novim izzivom naproti. In jih tudi veliko uspešneje opravili.

Celosten tretma

Masaža obraza proti gubam se začne s čiščenjem in toniziranjem obraza. Nato vam na obraz nanesemo masažno kremo in začnemo z ročno masažo obraza, vratu in dekolteja. Če stanje vaše kože to dopušča, pa ročno masažo dopolnimo še z vakuumsko masažo, ki je še bolj učinkovita. Ta namreč doseže tudi globlje ležeča tkiva, z njeno pomočjo pa enostavno sprožimo proces obnavljanja kolagenskih in elastinskih vlaken. Na takšen način lahko še bolj učinkovito zmanjšamo mimične gubice, dvignemo tonus kože in poskrbimo za znatno oskrbo kože s kisikom ter vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi.

Masaža obraza proti gubam tako predstavlja celosten tretma, po katerem se boste počutili kot prerojeni. Zgolj površinsko reševanje problema namreč ne prinese dolgoročnih rezultatov, zato smo v salonu Zapletina tretmaju dodali tudi nadvse priporočljiv globinski postopek. Vaša koža vam bo več kot le hvaležna.

Kaj lahko naredite sami

Nega kože in telesa je v prvi vrsti domena vsakega posameznika. Z zadostno hidracijo, prehrano, bogato z vitamini in minerali, ter izogibanjem škodljivih navad, boste svojemu telesu naredili zares veliko uslugo. Če poleg tega redno uporabljate kakovostna kozmetična sredstva in kožo vsakodnevno negujete, potem se nahajate že pred samim ciljem. Za piko na i se odpravite le še na obisk vrhunskega kozmetičnega salona, kjer se prepustite kraljevskemu razvajanju. Določene masažne tehnike pa se lahko naučite tudi sami in jih nato redno izvajate.

Masaža obraza proti gubam tako ni tretma, po katerega se morate čisto vsakič odpraviti v kozmetični salon. Izvajate ga lahko tudi doma, ob pravilni negi pa vam bo prinesel zares odlične rezultate. Vsekakor pa je obisk salona, v katerem se dobro počutite, več kot dobrodošel. V salonu Zapletina poleg samih tretmajev svoj čas posvečamo predvsem vašemu dobremu počutju. Prijazna beseda naših zaposlenih, vrhunske storitve in sproščujoč ambient v salonu bodo poskrbeli za harmonično energijo vašega telesa in duha.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.