Inspiracija v pastelnih barvah

Enkrat v življenju
14. februar, 2018
Moj pogled na makeup trende
13. marec, 2018

Nevesta, ki sanja v barvah razmišlja o toploti in nežnosti, ki jih prinašajo pudraste barve. Te barve so rezervirane za romantično žensko, ki ostaja sofisticirana. Vzame le kapljico barve in jo raztopi v kozarcu vode. Le ta pa jo popelje v pravljični svet, ki je poln čutnosti, nežnosti in neskončne ljubezni.

Za poročni dan vzame vse odtenke barv. Mešajo se od nežna roza in mehka lila barva, sive, ki se išče z zeleno, do marelične in blede rumene.

Ko se ženska enkrat odene v čutne barve, jih stopnjuje tudi v dodatkih. Igriva in mladostna nevesta bo nosila nakit, ki le še poudari njeno lepoto in si bo nadela čevlje v intenzivnejšem odtenku, ki bodo konkretno pokukali izpod krila.

In kako se začne taka pravljica? Seveda najprej v otroških sanjah, ki so v pastelnih barvah. Uresničevati pa se pričnejo s povabilom na poroko. Svatje bodo začutili razpoloženje in temo že pri povabilu na poroko. S skrbno izbranimi poročnimi vabili svatje kar zavohajo karamelo, pistacijo, sivko in sladkorno peno.

Vse čute pa jim prebudi srečni zakonski par, ki jih povabi v pogostitevi prostor. Poudarki na mizah so lahko nežni in nevsiljivi. Bel prt krasijo prtički v pastelnih odtenkih. Cvetje, sveče in drobne pozornosti za svate pa le še zaokrožijo pravljico.