Inspiracija v pastelnih barvah

Enkrat v življenju
14. februarja, 2018
Moj pogled na makeup trende
13. marca, 2018

Nevesta, ki sanja v barvah razmišlja o toploti in nežnosti, ki jih prinašajo pudraste barve. Te barve so rezervirane za romantično žensko, ki ostaja sofisticirana. Vzame le kapljico barve in jo raztopi v kozarcu vode. Le ta pa jo popelje v pravljični svet, ki je poln čutnosti, nežnosti in neskončne ljubezni.

Za poročni dan vzame vse odtenke barv. Mešajo se od nežna roza in mehka lila barva, sive, ki se išče z zeleno, do marelične in blede rumene.

Ko se ženska enkrat odene v čutne barve, jih stopnjuje tudi v dodatkih. Igriva in mladostna nevesta bo nosila nakit, ki le še poudari njeno lepoto in si bo nadela čevlje v intenzivnejšem odtenku, ki bodo konkretno pokukali izpod krila.

In kako se začne taka pravljica? Seveda najprej v otroških sanjah, ki so v pastelnih barvah. Uresničevati pa se pričnejo s povabilom na poroko. Svatje bodo začutili razpoloženje in temo že pri povabilu na poroko. S skrbno izbranimi poročnimi vabili svatje kar zavohajo karamelo, pistacijo, sivko in sladkorno peno.

Vse čute pa jim prebudi srečni zakonski par, ki jih povabi v pogostitevi prostor. Poudarki na mizah so lahko nežni in nevsiljivi. Bel prt krasijo prtički v pastelnih odtenkih. Cvetje, sveče in drobne pozornosti za svate pa le še zaokrožijo pravljico.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.